Bizler inandık siz de inanın

1956 yılından bu yana kulübün ilk kez Türkiye Kupası’na katılmaya hak kazandığına dikkat çeken Çerkezköyspor Kulübü Başkan Vekili Sabri Asbaş, “Takımımız hem uzun lig maratonuna hem de t

Çerkezköy 17.09.2012 20:47:00 0
Bizler inandık siz de inanın

 Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor Kulübü yönetimi, Ahmet Korkmaz’ın yokluğunda başkanlığa vekâlet etmesi için kulübün yönetim kurulu üyesi Sabri Asbaş’ı görevlendirdi.

 

YOLA DEVAM

Çerkezköyspor Kulübü’nün yönetimi, futbolcusu, malzemecisi ve taraftarı ile yoluna devam edeceğini ifade eden Kulüp Başkanvekili Sabri Asbaş, “Başkanımız cezaevinde. Biz aynı inanç ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz kulübümüzün başarılı olacağına inanıyoruz. Bütün halkımızın buna inanması gerekir” dedi.  

 

ŞÜPHEM YOK

Çerkezköyspor Kulübü’nün tarihinde ilk defa Türkiye Kupası’na katılmaya hak kazandığını dile getiren Sabri Asbaş, “Bu tüm Çerkezköy halkı için gurur verici bir tablodur. Dolayısıyla halkımızın, sanayicilerin, esnafın ve sivil toplum kuruluşlarının bu takımı sahiplenmesi ve desteklerini esirgememesi gerekir. Çerkezköylülerin bu ilgi alakayı göstereceğine şüphem yoktur” diye konuştu.

 

TAKIMIMIZ HAZIR

Türkiye Kupası elemelerine ve lig maratonuna tüm futbolcuların ve teknik kadronun hazır olduğunu söyleyen Asbaş, “Yönetim olarak yeterli hazırlıkları yapamadık. Takımın desteklenmesi için taraftarımıza ihtiyacımız var. Şahsım olarak Çerkezköy taraftarının bu anlamlı süreçte takımlarını yalnız bırakmayacağına olan inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

 

17 BİN TL’YE İHTİYACIMIZ VAR

Kulübün lisans işlemleri için 17 bin TL’ye ihtiyaçlarının olduğunu kaydeden Sabri Asbaş, “Yönetim Kurulumuzdaki 15 isimle görüşmelerimiz sürüyor. Şuana kadar 5 bin TL toplayabildik. Üyelerin bir kısmı katkıda bulunamayacağını ifade etti. Şimdiden sonra ilçemizdeki esnafları, sanayicileri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek en kısa sürede gerekli olan parayı temin edip lisans işlemlerini tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.

 

DESTEK BEKLİYORUZ

1956 yılında kurulan Çerkezköyspor Kulübü’nün tarihinde ilk kez Türkiye Kupası’na katılmaya hak kazandığını vurgulayan Sabri Asbaş, “Bütün taraftarlarımızı maçlarımızı izlemeye bekliyoruz. Takımımızın gurur verici bir mücadele sergileyeceğine ve başarılı bir tablo ortaya koyacağına gönülden inanıyoruz. Türkiye Kupası’nda ilk maçımız İstanbul takımlarından Sancaktepe Spor Kulübü ile. Bu özel günde tüm taraftarlardan destek bekliyoruz” dedi. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10