Festivalde müzik şöleni

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilen konserlerle müzik şöleni yaşandı.

Çorlu 17.09.2012 20:47:00 0
Festivalde müzik şöleni

 PERFORMANSLARINI SERGİLEDİLER

İlk günü Hande Yener’in sahne aldığı festivalin ikinci gününde de Tasos Arvenditis Musical Horizons performansını sergiledi. Yunanistan'ın Serez şehrinde faaliyet gösteren Ünlü Müzisyen Tasos Arverditis ve orkestrası verdikleri konserde Grek, Türk, Balkan ve Akdeniz müziğinden şarkılar seslendirdi. Konserin sonunda Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya, Arvenditis'e çiçek takdim etti.

 

GRİPİN SAHNE ALDI

Festival kapsamında Rock Grubu Gripin de bir konser verdi. Hem kendi şarkılarını hem de Türk Sanat Müziğinden rock müziğine uyarladıkları şarkıları seslendiren Gripin grubu, müzikseverlerin beğenisini kazandı. Konserin sonunda Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, grubun üyelerine çiçek takdim etti.

 

ADIMIZ ÇORLU, SOYADIMIZ TÜRKİYE

Kültür ve Sanat Festivali'nin son gecesinde ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü müzik kurslarının eğitmen ve öğrencilerinden oluşan müzik gurubu konser verdi. Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, konserin sonunda sahneye çıkarak grubun üyelerine çiçek takdim etti. Gecenin finalinde Gökçe sahne aldı. Gökçe’nin seslendirdiği şarkılara dinleyiciler de hep bir ağızdan eşlik etti. Konserin sonunda konuşma yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, önümüzdeki yıldan itibaren festivalin Cumhuriyet Parkı’nda gerçekleştirileceğini belirterek “29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak için herkesi Cumhuriyet Parkı’na bekliyoruz” dedi. Daha sonra Çorlu Belediyesi'nin "Adımız Çorlu, Soyadımız Türkiye" sloganını söyleyen Baysan'a meydanda toplanan binlerce kişi eşlik etti.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10