Takım da taraftar da başarıya aç

Çerkezköy Belediye Başkanvekili Ahmet Azcan’ı makamında ziyaret eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköy’ün en kısa zamanda bir Şehir Stadı??

Çerkezköy 19.09.2012 20:44:00 0
Takım da taraftar da başarıya aç

 Çerkezköy Haber - Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya önceki gün saat 15.00’da Çerkezköy Belediye Başkanvekili Ahmet Azcan’ı makamında ziyaret etti.

 

119 BİN TL BORÇ KALDI

Aynı zamanda Çerkezköy Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü olan Hayrettin Çetinkaya, ziyarette kulübün lisans işlemleri için belediyeden destek istedi. Çerkezköyspor Kulübü’nün 2009-2010 döneminden kalma borçları ödediğini ifade eden Çetinkaya, “Önceki yönetimden yaklaşık 119 bin TL borç kaldı. Türkiye Kupası’na katılmamız halinde kasaya girecek olan parayla bu borcu da ödeyeceğiz” diye konuştu.

 

TAKIMA SAHİP ÇIKILMALI

Kulübün lisans işlemleri için gerekli olan 17 bin TL’yi Çerkezköy halkının destekleri ile bulduklarını belirten Çetinkaya, “Çerkezköy’ün acil olarak bir şehir stadyumuna ihtiyacı var. Bizim henüz kendi sahamız bile yok. Başarıya ulaşmak istiyorsak en kısa süre içerisinde tesisleşmeliyiz” dedi. Taraftarın takıma karşı ilgisizliğinden yakınan Çetinkaya bundan sonraki süreçte tüm Çerkezköy halkından takımına sahip çıkmasını istedi.

 

200 TL DESTEKTE BULUNDU

Çerkezköyspor’un elde edeceği başarıların, takımın havasını değiştireceğini kaydeden Belediye Başkanvekili Ahmet Azcan, “Elde edilecek başarılar taraftarın takıma olan ilgisini arttıracaktır. Takım başarıya aç. Taraftar başarıya aç” dedi ve takıma destek için kendi adına 200 TL’yi Çetinkaya’ya teslim etti.  

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10