Hedef ‘hizmet’ olmalı

CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Emre Kervancılar ve beraberindeki parti üyeleri Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Tekirdağ 21.09.2012 19:40:00 0
Hedef ‘hizmet’ olmalı

 TEKİRDAĞ TSO’YU ZİYARET ETTİLER

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Faik Uysal, Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih İnce, Seyhan Nevarsa, Adnan Gündüzler ve Genel Sekreter İrfan Ekici tarafından karşılanan heyet, partinin faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay da Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasının oluşumundan, Yönetim Kurulundan ve oda tarafından yürütülen faaliyetlerin işleyişinden bahsetti.

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak Tekirdağ’da ticaretle uğraşan ve uğraşmak isteyenlere her türlü desteği ve teşviki sağladıklarını ve bunun Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın misyonu olduğunu ifade eden Günay, Tekirdağ halkına hizmet sunmak için siyasi görüşlerin bir tarafa bırakılması gerektiğini ve öncelikli hedefin ‘hizmet’ olması gerektiğini ifade etti. Ziyarette Tekirdağ’ın büyükşehir belediyesi olma yolunda dezavantaj ve avantajları da masaya yatırılarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10