Herkese örnek olmak istedik

AK Parti Kızılpınar Belde Teşkilatı Cumartesi günü kan bağışı kampanyası düzenledi. Türkiye Kızılay Derneği Çorlu Şubesi ekibinin gerçekleştirdiği kan bağışı kampanyasında 6

Çerkezköy 24.09.2012 19:46:00 0
Herkese örnek olmak istedik

 Çerkezköy Haber- AK Parti Kızılpınar Belde Teşkilatı ve Türk Kızılay Derneği Çorlu Şubesi işbirliği ile cumartesi günü 11.00-19.00 saatleri arasında Kızılpınar Kültür Merkezi’nde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

 

ÖRNEK OLMAK İSTEDİK

AK Parti Kızılpınar Belde Teşkilatı tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kızılpınar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kampanyaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kızılpınar Belde Teşkilatı olarak örnek bir davranışta bulunmak istediklerini belirten AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, “Bir gün hepimize kan gerekebileceğini düşünerek bu kampanyayı gerçekleştirmek istedik. Katılan tüm Kızılpınarlılara ve yardımlarını bizden esirgemeyen Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’a teşekkür ederiz” dedi.

 

GÖNÜLLÜLÜK ESASIYLA SAĞLANSIN

Kan Bağışının insan hayatındaki önemine değinen Dr. Ahmet Öztürk ise, kanın kaynağının insan olduğunu vurgulayarak, “Türkiye Kızılay Derneği olarak Türkiye’nin ihtiyacı olan kanın gönüllülük esasıyla sağlanmasını istiyoruz. Tüm dünyanın kabul ettiği kan, gönüllülük ve süreklilik esasıyla verilen kandır. Bunun için böyle kampanyaları destekliyoruz. Kampanyanın düzenlemesine destek veren yöneticilere ve kan bağışında bulunan tüm vatandaşlara teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE YAPILDI

Çorlu Kan Merkezi yetkilileri tarafından gerçekleştirilen kan alımları en ince detaylarına kadar araştırılarak titizlikle yapılırken AK Parti Kızılpınar Belde Teşkilatı Kamil Yiğit, AK Partili Kızılpınar meclis üyesi Ramazan Çokbilir, Kızılpınar Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdi. Gün boyu toplam 65 ünite kan toplanırken, kan bağışında bulunmak isteyen 8 kişiden de çeşitli nedenlerle kan alınamadı.

 

Haber / Pınar KORKMAZ - Mustafa KOCABAŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10