Mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz

HAS Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Ercan Erdoğan, HAS Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak Karunların oluşmaması için mazlumun yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Çerkezköy 24.09.2012 19:46:00 0
Mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz

 KARUNLARIN OLUŞMAMASI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

HAS Parti’nin 19 Eylül’de yapılan kongrede 165’e 12 oyla feshedildiğini anımsatan Ercan Erdoğan, “Bizim ilçe teşkilatımız da genel partimizin kararı doğrultusunda fesh oldu. Bugüne kadar destek veren gönüldaşlara, oy veren seçmenlerimize, seçim sürecinde destekte bulunanlara teşekkür ediyoruz. HAS Parti teşkilatı olarak bugüne kadarki söylemlerimiz ne ise bundan sonra da öyle olacak. Bu söylemlerimizi her platformda söylemeye devam edeceğiz” dedi. Erdoğan, karunların oluşmaması için mazlumun yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

HERKESİN ŞAHSİ DÜŞÜNCESİDİR

“AK Parti’ye geçecek misiniz” sorusuna da cevap veren Erdoğan “Yönetimimizden bir kişi AK Parti’ye geçme fikrine karşı çıktı. Diğer arkadaşlarımız olumlu baktı. Üye olmayı düşünenler olabilir. Bunlar herkesin şahsi düşüncesidir” diye konuştu. HAS Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Eski Üyesi Tahir Eke de 1 Kasım 2010’da kurulan partide 2 yıla yakın bir süre görev yaptığını belirterek “Partimizin söylemleri ve eylemleri ile ülkemizde güzel bir muhalefet hizmeti gördüğümüze inanıyorum. Ancak geçen sene yapılan genel seçimlerde halkımız projelere ve fikirlere değil otoriteye oy verdi. Has Parti’nin çok güzel bir parti programı ve ülkenin kurumu ve kuruluşlarının yeniden inşasıyla ilgili mükemmel projeleri vardı. Ancak halkın teveccühü iktidar partisinden yana oldu. Zannedersem genel başkanımız da bu güzel projelerin halkın teveccühü ile en kestirme yoldan buluşturmak için AK Parti’nin davetine icabet etti” dedi.

 

İZLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

HAS Parti Eski genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un bu ülkenin geleceğine yönelik düşüncelerine, fikirlerine ve projelerine inanmaya devam ettiğini ifade eden Eke, “Kendisinin iyi niyetinden asla şüphem olmadı. Kendisini kalben fikren ve de zirken destekliyorum. İnşallah bugüne kadar söyledikleri şeyleri iktidar partisinde gerçekleştirme imkanı bulur. Genel başkanımın da söylediği gibi biz Has Partili yöneticiler olarak hiçbir zaman makam ve mevki iddiasında bulunmadık. Bu yüzden kendisini izlemeye devam edeceğiz. Dualarımız onunla olacak” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

HAS Parti faaliyette olduğu sürede desteklerini esirgemeyen partililere de teşekkür eden Tahir Eke, “Bize destek olan halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10