Şarköyspor sezon açılışını gerçekleştirdi

Tekirdağ Süper Amatör lige bu yıl büyük hedeflerle giren Şarköyspor 2012-2013 sezon açılışını kurban keserek yaptı.

Şarköy 25.09.2012 19:37:00 0
Şarköyspor sezon açılışını gerçekleştirdi

 Şarköy Belediyesi Ertuğrul Yanık Spor Tesislerinde gerçekleştirilen açılışa Şarköyspor Başkanı Hakan Adalıoğlu, 2. Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gürol (Çeşme), yöneticiler Caner Akman ve Cavit Buyan, antrenörler Fikret Geyik ve Serkan Demir, oyuncu-antrenör Harun Özkan ile A takım oyuncuları katıldılar.

 

18 KASIMDA LİG BAŞLIYOR

Açılışta yönetici Cavit Buyan’ın yaptığı duanın ardından Muharrem Engin tarafından kurban kesildi ve kurbanın kanı Şarköyspor oyuncularının alınlarına ve ayakkabılarına sürülerek kazasız belasız bir lig temennisinde bulunuldu. Süper lig için antrenmanlara başladıklarını belirten Şarköyspor Başkanı Hakan Adalıoğlu yaptığı açıklamada “Süper lig 18 Kasım 2012 tarihinde başlıyor. İlk maçımızı deplasmanda Ulaş Belediyespor ile yapacağız. Takımımız bugünden itibaren antrenmanlarına başlıyor. Yeni sezon için yaptığımız transferlerle takımımızı güçlendirdik. Daha önce de söylediğim gibi bu yıl takım olacağız, önümüzdeki yıl şampiyonluğa oynayacağız.” dedi.            

 

MAÇLARIMIZI TEKİRDAĞ’DA OYNAMAK İSTİYORUZ              

Başkan Adalıoğlu “Bilindiği üzere çim sahamız olmadığı için maçlarımızı Malkara’da oynuyoruz. Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bu sezon da iç saha maçlarımızın Malkara’da oynanmasına karar verdi. Ancak Malkara sahası çok bozuk, biz iç saha maçlarımızı Tekirdağ’da oynamak istiyoruz. Birinci öncelik olarak Tekirdağ 13 Kasım Stadı'nda, ikinci olarak Tekirdağ Namık Kemal Stadı'nda oynamak istediğimizi Federasyona bildirdik. Federasyonun bu isteğimizi kırmayacağını ümit ediyoruz.” diye konuştu.

 

İYİLER DAİMA KAZANIR                     

Şarköy’e çim saha yapılmasının ihale aşamasında olduğunu belirten Başkan Adalıoğlu “Çim saha ile ilgili gelişmeler maalesef çok yavaş devam ediyor. Çim saha ihalesi 15 Eylül’de yapılacak dendi. Ama henüz bir gelişme yok. Tüm bu olumsuzluklara rağmen iyiler mutlaka kazanır.” diye kaydetti.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10