6 öğrenci Polonya yolcusu

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları çerçevesinde gerçekleştirilen Comenius projesi kapsamında Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri 30 Eylül tarihinde Polonya’ya gidecek.

Çerkezköy 25.09.2012 19:41:00 0
6 öğrenci Polonya yolcusu

2 ÖĞRETMEN 6 ÖĞRENCİ GİDECEK

7 Ekim tarihine kadar Polonya’da kalacak olan müdür yardımcısı İbrahim Kadakal, İngilizce Öğretmeni Birdal Kanmış, öğrenciler Sema Süren, Buse Mine Altekin, Gamze Küpelioğlu, Burak Özelmas, Tunahan Akan ve Emre Eren projenin ikinci hareketliliğini gerçekleştirecek.

 

İKİ ÖNEMLİ KONUYU TARTIŞACAKLAR

Proje çerçevesinde Çerkezköylü öğrenciler Polonya’da, ‘Sağlıklı beslenmeye yönelik aktiviteler ile zararlı alışkanlıklardan kurtulma yolları’ gibi konular üzerinde öğrenciler arası tartışmalara katılacak.

 

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATACAKLAR

Ayrıca, ülkelerarası yemek kitabı hazırlanması konusu üzerinde de duracak olan öğrenciler Polonya’nın tarihi ve kültürel zenginliklerini de yerinde görme ve inceleme imkanı bulacak. Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Sayar, öğrencilerin, bu proje kapsamında Çerkezköy adına önemli bir çalışmaya imza atacaklarını söyledi.

 

Haber / Mustafa KOCABAŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10