İlçe merkezi yılsonunda bitecek

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş Çerkezköy ve Kapaklı bölgelerinde başlattığı elektrik kablolarının yeraltına alınma ve trafoları yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Çerkezköy 25.09.2012 19:41:00 0
İlçe merkezi yılsonunda bitecek

 BİTEN VE DEVAM EDEN BÖLGELER

İlçe merkezinde yapılan alt yapı çalışmalarında Öztrak Caddesi ve çevresinin yüzde 90’lık bölümünde kabloların yeraltına alındığı belirtildi. Ayrıca Narin Caddesi ve bu caddeye bağlantılı Emniyet Müdürlüğü binasının bulunduğu sokak, Şelale Park çevresi, belediye binasının arka kısmındaki Özcan Sokak, Fevzi Paşa İlköğretim Okulu çevresindeki cadde ve sokakların büyük bölümünde kabloların yeraltına alındığı ifade edildi.

 

YENİ TRAFOLAR YAPILACAK

TREDAŞ ekipleri trafo yenileme çalışmaları çerçevesinde, 3 noktaya yeni Modiler Trafo yapımı başlattı. Ayrıca ekiplerin 3 tane direk tipi trafo çalışması da yapacağı belirtildi. Trafo çalışmalarının bir yenisi Kaymakamlık binası bahçesinde yapılacak. Buradaki eski trafo yıkılarak yerine yeni dağıtım merkezi trafo binası konulacak.

 

YILSONUNA KADAR BİTİRİLEMESİ HEDEFLENİYOR

TREDAŞ ekiplerinin Atatürk Caddesinde de, yeraltı kablo çalışmalarına bir ay içerisinde başlayacağı ifade edildi. TREDAŞ yetkilileri, Çerkezköy ilçe merkezinde yapılan tüm bu çalışmaları büyük bir sorun çıkmaması halinde yılsonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

 

KAPAKLI’DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kapaklı’da da kabloların yeraltına alınması çalışmalarını sürdüren TREDAŞ ekipleri, Saray Yolu üzerindeki elektrik kablolarının yer altına alınması çalışmalarını tamamladı. Ayrıca Cumhuriyet ve İnönü Mahalleleri’nde çalışmaları sürdüren ekiplerin, Atatürk Caddesi’nde önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacağı belirtildi.

 

YETKİLİLER KOORDİNEYE ÖNEM VERİYOR 

Belediye, Telekom ve Doğalgaz yetkilileriyle koordineli olarak çalışmalarını sürdüren TREDAŞ yetkilileri, kurumlar arası koordineye önem verdiklerini belirterek, kazı çalışmaları sırasında doğalgaz borularının patlatılmaması, Telekom’a ait telefon kablolarının kopartılmaması, su ve kanalizasyon borularının zarar görmemesi içen bu kurumlarla koordineli şekilde çalışma yaptıklarını belirtti.

 

Haber / Mustafa KOCABAŞFaik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10