Her zaman yanınızda olacağız

Kapaklı Belediyesi tarafından, Atatürk Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde ikamet eden Gülçin Çil ve Cengiz Çil ile Cumhuriyet Mahallesi Kıvanç Sokak'ta ikamet eden Şükrü Sevinç’e akülü tekerlekli sandalye

Çerkezköy 26.09.2012 20:39:00 0
Her zaman yanınızda olacağız

 YARDIMLAR ARTTIRILMALI

Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalyelerini teslim eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, herkesin her zaman bir engelli adayı olduğunu belirterek herkesin engelli vatandaşlara sahip çıkması gerektiğini ifade etti. Bazı durumlarda engelli vatandaşların toplum tarafından dışlandığını, istismar edildiğini ve yaşam azminden uzaklaştırıldığını ifade eden Mandalı, amaçlarının bu tür yardımları gösterişten ziyade örnek alınma ve bu tür yardımlara daha sıklık verilmesi olduğunu  söyledi. Başkan Mandalı "Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Elimizden gelen imkânlar doğrultusunda her zaman yanınızda olacağız. Bu akülü tekerlekli sandalyelerimiz ailelerimizin derdine deva olduysa ne mutlu bizlere. Yeni dağıtacağımız sandalyelerle ileride birçok yardıma muhtaç ailenin de derdine deva olmaya belediye olarak devam edeceğiz” dedi.

 

PROJELER HAZIRLIYORUZ

“Özürlü vatandaşlarımızın sorunları bizlerin de sorunu olmalıdır” diyen Mandalı, belediye olarak engelli vatandaşlar için çeşitli projeler de hazırladıklarını söyledi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10