Can teslim edilen sayılı kuruluşlardansınız

Özel Çerkezköy Hastanesi Müdürü Alper Atasoy, Halkla İlişkiler Sorumlusu Leyla Alkan ile birlikte her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi Ä

Çerkezköy 26.09.2012 20:40:00 0
Can teslim edilen sayılı kuruluşlardansınız

 Çerkezköy Haber- Özel Çerkezköy Hastanesi Müdürü Alper Atasoy, Halkla İlişkiler Sorumlusu Leyla Alkan ile birlikte dün 14.30’da Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

 

7 GÜN 24 SAAT ÇALIŞIYORLAR

Ziyarette konuşan Atasoy, itfaiyenin, insanların canını, malını, ırzını emanet ettiği sayılı kuruluşlar arasında olduğunu belirterek, “İnsanların kendilerini ve tüm mal varlıklarını gözü kapalı teslim ettiği sayılı kuruluşların başında sağlık ve itfaiye geliyor. İtfaiyecilik, çok köklü ve eski bir teşkilattır. 7 gün 24 saat görevinin başında olan ve canları pahasına bizi korumaya çalışan itfaiye personelinin İtfaiye Haftası’nı kutluyorum” diye konuştu.

 

BÖLGEDE EN GÜÇLÜ KURUMLARDANIZ

Gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı Atasoy’a ve Alkan’a teşekkür eden Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürü Hayrettin Sönmez de, İtfaiye Teşkilatı olarak vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma noktasında personeliyle birlikte görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını ifade ederek, “Çerkezköy İtfaiyesi hem ekipman bakımından hem de personel sayısı bakımından bölgenin en güçlü itfaiyeleri arasında yer alıyor. Çevremizdeki itfaiyelerle sürekli iletişim halindeyiz ve yangın halinde ulaşabildiğimiz her noktaya hizmet vermeye hazırız. Bununla birlikte birimimiz tarafından çevre belde belediyelerine ve askeri birliklere düzenli periyotlarla eğitimler düzenleniyor” ifadelerini kullandı.

 

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAĞIZ

Büyükşehir Belediyesi çalışmaları kapsamında yapılacak görüşmeler kapsamında 2 Ekim’de bölgedeki itfaiyelerin birleşeceğini ifade eden Hayrettin Sönmez, “Biz personel ve ekipman olarak zaten çok güçlü bir birimiz. İtfaiye ekiplerinin birleşmesi durumunda gücümüze güç katacağız” dedi. Sönmez, vatandaşların karşılaşabilecekleri herhangi bir yangın tehlikesinde 110 İtfaiye hattını arayabileceklerini belirtti

 

Haber / Pınar KORKMAZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10