Baranoğlu Lawin yeni konseptiyle yeniden hizmete girdi

Baranoğlu Lawin Pastane Cafe Restaurant Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi’nde hizmete açıldı. Açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirb

Çerkezköy 28.09.2012 21:24:00 0
Baranoğlu Lawin yeni konseptiyle yeniden hizmete girdi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy halkına 16 yıldır hizmet veren Baranoğlu Lawin Pastane Cafe ve Restaurant, yenilenen konseptiyle Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi numara 60’da Çerkezköylülere hizmet vermeye başladı.

 

HAYIRLI OLSUN

Dün saat 12.00’da gerçekleştirilen açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, siyasi parti temsilcileri, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı. Duaların okunduğu açılış töreninde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, işyerinin Çerkezköy’e hayırlı olması temennisinde bulunarak “Çerkezköy’ün çok güzel meydanında hizmete açılan Baranoğlu Pastaneleri Lawin Cafe Restaurant bütün vatandaşlara hayırlı olsun. İşletmecilerin bu işyerlerinde vatandaşlarımızı iyi ağırlayarak ekmek parası kazanmalarını ve en iyi hizmeti vermelerini temenni ediyorum” dedi. Açılışın ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu.
 
 

5 ŞUBESİ BULUNUYOR

Baranoğlu Lawin Pastane Cafe Restaurant’ın Fevzipaşa Mahallesi’nde üç, Kızılpınar’da ve Kumlu Geçit’te birer şubesinin bulunduğunu belirten İşletmeci Şefik Baran, Baranoğlu Lawin Pastane Cafe Restaurant’ın merkezini yenileyip, tekrar Çerkezköylülerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek “Oğullarım Nizamettin, Metin ve İlvan Baran ile birlikte Çerkezköy’de 1996 yılından itibaren hizmet veriyoruz. Merkezimizin tadilatının tamamlanmasının ardından yeni dizaynı ile halkın karşısına çıktık” dedi.
 

“DÜNYA MUTFAĞINI BULUŞTURACAĞIZ”

Baranoğlu Lawin olarak pastane ve cafenin yanı sıra restaurant hizmeti de sunduklarını ifade eden Baran “Dünya mutfağını üç katlı işyerimizde Çerkezköylüler ile buluşturacağız. Misyonumuz, her geçen gün artan ürün çeşidi ve kalitesiyle müşterilerine tazeliği hijyenik bir şekilde sunmak, hayatlarına birbirinden değişik tatlar katarak özel ve kişisel bir bağ kurmaktır. Faaliyette olduğumuz pastacılık alanında uzmanlaşarak Trakya’nın en iyi pastaneleri arasına girmek istiyoruz” diye konuştu.
 
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10