Şeker ailesinin acı günü

Çerkezköy’ün tanınan simalarından, Şekerler İnşaat, Şekerler Parke ve Sefa Evleri’nin sahibi Sefa Şeker’in annesi Lalizar Şeker hayatını kaybetti. Son 4 yıldır rahatsızlığı nedeni ile e

Çerkezköy 28.09.2012 21:25:00 0
Şeker ailesinin acı günü

 Çerkezköy Haber - Çerkezköylü esnaflardan Şekerler İnşaat’ın sahibi Sefa şeker’in annesi Lalizar Şeker, önceki gün son yolculuğuna uğurlandı.

 

29 YIL ÖNCE EŞİNİ KAYBETMİŞTİ

4 yıldır rahatsızlığı nedeni ile evde bakımı gören, 8 çocuk sahibi 74 yaşındaki Lalizar Şeker, önceki gün saat 13.30 sıralarında hayatını kaybetti. Eşini 29 yıl önce kaybeden Lalizar Şeker, önceki gün Bağlık Mahallesi Fatih Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Türbedere Mezarlığı’nda dualar eşliğinde toprağa verildi. 
 

YALNIZ BIRAKMADILAR

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Süleyman Ak, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Ak, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mümin Kolar, Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozuva, Şeker ailesi, yakınları, çok sayıda esnaf ve vatandaşlar da Lalizar Şeker’i son yolculuğunda yalnız bırakmadı.
 

TAZİYELERİ KABUL ETTİLER

Anneleri Lalizar Şeker’i son yolcuğuna dualarla ve gözyaşları ile uğurlayan Sefa Şeker, Servet Şeker, Cengiz Şeker, Gürbüz Şeker, Erol Şeker, Kudret Şeker, Mevlüde Şeker ve Elvan Şeker daha sonra taziyeleri kabul etti. Şeker ailesi kendilerini bu acı günlerinde yalnız bırakmayan dostlarına, Fatih Camii avlusunda yemek ikramında bulundu.   
 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10