Anfi’de unutulmaz bir gece

Türk Pop müziğinin ünlü ismi Gökhan Türkmen, önceki gün Anfi Tiyatro’da düzenlenen konserde Çerkezköylü hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Bir buçuk saat sahnede kalan Türkmen, seslendirdiÄ

Çerkezköy 30.09.2012 20:17:00 0
Anfi’de unutulmaz bir gece

 Çerkezköy Haber - Türkiye’nin yeni seslerinden Gökhan Türkmen, Çerkezköy’de hayranlarıyla buluştu. Genç popçunun konserine gençlerin ilgisi oldukça yoğundu.

 

MAGNETİC SAHNE ALDI

Önceki gece saat 21.00’da başlayan konserde sanatçı Gökhan Türkmen’den önce müzik grubu MAGNETİC sahne aldı. Anfi tiyatroyu dolduran yüzlerce Çerkezköylü grup MAGNETİC’in şarkıları ile eğlenerek Gökhan Türkmen'i bekledi. Ünlü sanatçının salona girmesiyle sahnenin önüne yığılan gençler sanatçıyı adeta alkış yağmuruna tuttu. Hayranlarının çığlık sesleriyle sahneye çıkan sanatçı, gençlere unutulmaz anlar yaşattı.

 

HAYRANLARI DA EŞLİK ETTİ

Ünlü sanatçı seslendirdiği romantik parçalarıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatırken, sanatçının şarkılarına zaman zaman konser alanındaki hayranları da eşlik etti. Sanatçı konser sırasında taktığı şapkayı bir hayranına hediye etti. Bir buçuk saat sahnede kalan Türkmen, seslendirdiği şarkılarla hayranlarını coşturdu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10