Belediye yapıyor, vatandaşlar kırıyor

Çerkezköy Belediyesi’nin Erkaynak Camii’nde yaptığı çevre düzenlemesi çalışmalarının üstünden daha bir yıl geçmeden, caminin bahçesindeki bazı oturma grupları kimliği belirsiz kişiler

Çerkezköy 30.09.2012 20:23:00 0
Belediye yapıyor, vatandaşlar kırıyor

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi geçtiğimiz yıl Aralık ayında 75 bin TL bedelle Er Kaynak Cami’nin çevre düzenlemesini yaptırarak caminin bahçesine de cami cemaatinin oturabilmesi için banklar yerleştirmişti. Yaklaşık 45 gün süren çalışmalar kapsamında saha zeminin parke taşlarla döşenmiş, tuvalet ve abdesthane yenilenmiş, çevre tretuvar çalışmaları yapılmış ve bahçe peyzaj düzeni yapılarak oturma grupları konulmuştu.

 

DAHA BİR YIL BİLE OLMADI

Yapılan çalışmalarla Çerkezköy’ün en güzel görünümlü camilerinden biri haline getirilen Er Kaynak Camii’nde çalışmaların ardından daha 1 yıl bile geçmeden bahçedeki oturma gruplarından bazıları kimliği belirsiz kişiler tarafından kırılarak kullanılamaz hale getirildi. Bankların kırılması nedeniyle duvarda oturmak ya da ayakta beklemek zorunda kalan cami cemaati ve vatandaşla, banklara zarar verilmesine tepki gösterdi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10