Çerkezköyspor’dan Saray Belediyespor’a farklı tarife (8-1)

U-15 Ligi C Grubu’nda şampiyonluğun en büyük adaylarından Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ligin üçüncü hafta karşılaşmasında evinde Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımını konuk etti. Rakib

1.10.2012 20:26:00 0
Çerkezköyspor’dan Saray Belediyespor’a farklı tarife (8-1)

 U-15 Liginde yoluna kayıpsız devam eden Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ligin üçüncü haftasını da galibiyet ile bitirdi.

 

CUMARTESİ GÜNÜ OYNANDI

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Cumartesi günü oynana karşılaşmaya Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı 1-Yunus 2-Mustafa 3-Serdar 4-Ercan 5-Doğukan 6-Hacı 7-Umutcan 8-Oktay 9-Kubilay 10-Mehmet 11-Cengiz ilk onbiri ile çıkarken Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı ise karşılaşmaya 1-Oğuzhan 2-Bartu 3-Zafer 4-Metehan 5-Eren 6-Samet 7-Batıkan 8-İsmail 9-Doğukan 10-Türker 11-Aytuğ ilk onbiri ile çıktı.

 

ÇERKEZKÖY ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmaya hızlı giren Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı, ilk dakikalarda rakibi karşısında etkili hücumlarla kontrolü eline aldı. Karşılaşmanın başlangıcında savunma ağırlıklı bir oyun sergileyen Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı kontra ataklarla gol aradı. Fakat konuk ekip pozisyona girmekte zorlandı. Karşılaşmanın dokuzuncu dakikasında etkili hücumlar geliştiren Çerkezköyspor, Kubilay’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti.

 

KUBİLAY HATRİCK YAPTI

Golün ardından rakibi karşısında ikinci gol mücadelesi veren Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı , bir yandan da Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımının beraberlik arayışını önlemeye çalıştı. İlk golün ardından Çerkezköylü gençler, organize atakta ikinci golü buldu. 17.dakikada Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımının savunmasında yaşanan karambolde topu iyi takip eden Kubilay takımını 2-0 öne geçirdi. Arka arkaya gelen gollerin ardından oyun disiplininden kopan Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı kontra ataklarla farkı indirmeye çalıştı. Etkili oyununu sürdüren Çerkezköyspor, ilerleyen dakikalarda Kubilay ile üçüncü golünü buldu.

 

İLK DEVREDEN BEŞ GOL ÇIKTI

Rakip kaleyi sağlı sollu ataklarla abluka altına alan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı, kalesinde zorlu pozisyon görmedi. Savunmada hata yapmayan Çerkezköylü gençler, karşılaşmanın 29.dakikasında dördüncü golü buldu.  Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan Oktay takımının dördüncü golünü tabelaya işletti. Çerkezköyspor ilk devrenin son bölümlerinde üst üste girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. İlk devrenin son dakikalarında Cengiz ile Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı  farkı beşe çıkardı. İlk devrenin kalan dakikalarında başka gol çıkmayınca ilk devre Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımının 5-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

FARK ALTIYA ÇIKTI

Karşılaşmanın ilk devresini 5-0 önde tamamlayan temsilcimiz, ikinci devrenin ilk dakikalarında kontrollü bir oyun ortaya koydu. Rakibi karşısında rahat bir sergileyen Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı, geliştirdiği organize ataklarla farkı artırmayı denedi fakat başarılı olamadı. Rakip kalede üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz, rakibi kendi yarı sahasına hapsetti. 40.dakikada ani gelişen Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı atağında Mustafa’nın ortasını iyi takip eden Cengiz mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek temsilcimizi 6-0 öne geçirdi.

 

SARAY BELEDİYESPOR ŞEREF SAYISINI BULDU

İlerleyen dakikalarda da oyunun kontrolünü eline alamayan konuk ekip, maçın son dakikalarında gol arayışını sürdürdü. Kumandayı rakibine vermeyen Çerkezköyspor, 59. dakikada yedinci golünü Kubilay ile buldu.. Skoru 7-0’a yükselten Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı karşısında Saray Belediyespor varlık gösteremedi. En az bir gol için bastıran konuk ekip ilerleyen dakikalarda bulduğu golle umutlandı.

 

9 PUANA YÜKSELDİ

Rakibinin kaydettiği golün ardından Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı uzatma dakikalarında Mehmet ile farkı tekrar yediye çıkardı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımının 8-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı bu farklı galibiyet ile puanını 9’a yükseltirken, Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı ise 4 puanda kaldı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10