Gelecek gençlerimizin elinde

Namık Kemal Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Turizm ve İş Dünyası ağırlıklı Türkiye Life Dergisi’nin Kasım-Aralık sayısının konuğu olacak.

Tekirdağ 1.10.2012 20:26:00 0
Gelecek gençlerimizin elinde

 ÖNEMLİ MESAFELER KAT EDİLDİ

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamında ziyaret eden Life Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Can Özipek ve Life Dergisi Genel Koordinatörü Şenay Özipek, üniversite hakkında bilgi aldı. Dergiye konuşan Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, üniversitenin 2006’dan bu yana çok önemli mesafeler aldığını ifade etti.

 

EĞİTİMİN ÖNEMİNİ VURGULADI

Öğrencisiyle, memuruyla, öğretim üyeleriyle, her kademedeki yöneticileriyle, idari ve mülki amirleriyle, iş adamlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, basınıyla bütünleşerek bugünlere gelindiğini ifade eden Şimşek, eğitimin önemini vurgulayarak “Türkiye’nin geleceği bugünkü gençlerimizin elindedir. Türkiye’nin dünyada güçlü ve güvenilir bir ülke konumuna gelmesi hepimizin ve özellikle de eğitim camiasının gayretleriyle olacaktır. Geleceğe yürümek için, klasik akademik anlayışın ötesine geçerek, rekabetçi ve girişimci anlayışı ön plana çıkararak dünyadaki gelişmeleri yakından izlemek zorundayız. Önce insan yaklaşımıyla, açık ve etkili bir şekilde düşünebilmeyi, düşündüklerimizi yazabilmeyi, sonra da bilgilerimizi üretime dönüştürmeyi öğrenmeliyiz. Bunu başaracağımıza olan inancım tamdır” dedi. Röportajın ardından üniversiteyi gezen Life Dergisi Ekibi, gelişmeler ve projeler hakkında bilgi edindi.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10