Facianın eşiğinden dönüldü

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi’nde üzerine halı düşmesi sonucu kopan elektrik hattının yoldan geçen vatandaşlara temas etmemesiyle facianın eşiğinden dönüldü. Yaşanan olay, elektrik

Çerkezköy 1.10.2012 20:26:00 0
Facianın eşiğinden dönüldü

 Çerkezköy Haber- Atatürk Caddesi Mehtap Sokak’taki elektrik hattında bulunan kablolar, bir binanın balkonundan halı düşmesi ile koparak yola savruldu. 

 

VATANDAŞLAR KORKU DOLU ANLAR YAŞADI

Olay dün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Mehtap Sokak’ta 3 nolu binanın balkonunda bulunan bir halı sokaktaki elektrik tellerinin üzerine düştü. Halının düşmesi sonucu yola savrulan elektrik telleri çevredekilere korku dolu anlar yaşattı.  Sokak ortasında kıvılcımlar çıkararak savrulan kabloların kimseye temas etmemesi ile büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.

 

KOPAN KABLOLAR YENİLENDİ

TREDAŞ tarafından zaman kaybedilmeden bölgenin elektriği kesilirken, elektrik nakil hatlarının en kısa süre içinde yeraltına alınmasının önemini bir kez daha kanıtlanmış oldu. Olay yerine gelen TREDAŞ ekipleri yaklaşık bir saat süren çalışma sonucunda kopan elektrik nakil hattını yeniledi.  

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10