Çerkezköyspor Kızılpınar’ı farklı geçti (7-0)

Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ile Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı dördüncü hafta karşılaşmasında karşı karşıya geldi. İlk devresi Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı

3.10.2012 20:47:00 0
Çerkezköyspor Kızılpınar’ı farklı geçti (7-0)

Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı U-15 Ligi 3.hafta karşılaşmasında Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı’na konuk oldu.

 

MAÇ SALI GÜNÜ OYNANDI

Kızılpınar Sahası’nda Salı günü oynanan karşılaşma saat 17.00’de başladı. Karşılaşmaya Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı etkili başlarken, ev sahibi ekip Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı ise kontrollü bir oyun ortaya koydu. İlerleyen dakikalara doğru ataklarını hızlandıran konuk ekip bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Ercan şık bir vuruşla topu ağlara göndererek Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımını 1-0 öne geçirdi. İlk dakikalarda gelen golle birlikte maçta mağlup duruma düşen ev sahibi ekip Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı ataklarını beraberlik golü için gerçekleştirdi.

 

FARK İKİYE ÇIKTI

Kızılpınar U-15 Futbol Takımı rakibi karşısında bir türlü istediği oyunu sergileyemedi. Orta alanda hakimiyeti eline almayı başaran Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ilerleyen dakikalarda organize ataklarla farkı artırmaya çalıştı. Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı organize geliştirdiği atakta sonuca giderek aradaki skor farkını ikiye çıkardı. (2-0) Sağ kanattan hızlı gelen Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımında ceza sahası dışında topla buluşan golcü oyuncu Kubilay düzgün vuruşla topu ağlara göndermesini bildi. Rakibi karşısında 2-0 mağlup duruma düşen Kızılpınar U-15 Futbol Takımı farkın daha da açılmaması için mücadele verirken bir yandan da farkı bire indirme mücadelesi verdi.

 

KIZILPINAR OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPTU

Rakibi karşısında saha avantajını değerlendiremeyen Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı rakip savunmayı geçmekte zorlandı. Yine Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımının

etkili geldiği anda Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı savunması tehlikeyi uzaklaştıramadı. Sağ kanatta topla buluşan Umutcan düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı. Üçüncü golün ardından Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı oyun disiplininden koptu. Bunu iyi değerlendirmek isteyen Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı dördüncü gol için yüklendi.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

İlk devrenin son bölümlerinde Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı en azından bir gol için yüklense de sonuca gidemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımının 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

FARK DÖRDE ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci devresine Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı’nın 3-0’lık üstünlüğü ile girildi. İkinci devrenin ilk dakikalarında Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı baskılı oyunu ile oyun kontrolünü eline aldı. Önde olmanın da avantajını iyi değerlendiren Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ilerleyen bölümlere doğru Kubilay’ın  ayağından bulduğu golle farkı dörde çıkardı. Oyundan düşen rakibi karşısında ataklarını sürdüren Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına almayı başardı. Ev sahibi  ekip Kızılpınar  Belediyespor U-15 Futbol Takımı ise hiçbir varlık gösteremedi.

 

KIZILPINAR GOL BULAMADI

Rakibi karşısında tek kale bir mücadele ortaya koyan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koydu. Rakibe gol şansı vermeyen Çerkezköyspor karşılaşmanın 50.dakikasında Ferhat ile farkı beşe çıkardı. Umutcan’ın pası ile hareketlenen Ferhat ceza sahası içine girdi. Rakip oyuncuyu oyundan düşüren Ferhat sağ çaprazdan düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 5-0 yaptı.

 

12 PUANLA LİDERLİĞİNİ DEVAM ETTİRDİ

Goller bularak özgüven yakalayan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı kalan dakikalarda farkı artırmaya devam etti. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına almayı başaran Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı 59.dakikada beşinci golün sahibi Ferhat ile farkı altıya çıkardı. Çok rahat bir mücadele ortaya koyan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı son dakikalarda penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Anıl kaleciyi ters köşeye yatırarak skoru 7-0 yaptı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımının 7-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı puanını 12 yaparak liderliğini devam ettirirken, Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı ise dört puanda kaldı.

 

“GALİBİYETTEN DOLAYI MUTLUYUZ”

Karşılaşmadan farklı galibiyet ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı Teknik Direktörü Vedat Çolak “ İlk dört hafta sonunda yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. Zorlu deplasmanda Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı karşısında etkili bir futbol ortaya koyduk. İlk devre bulduğumuz üç golle oyunu koparmasını bildik. İkinci devrede de oyuncu kardeşlerimiz etkili mücadelesini devam ettirerek karşılaşmadan farklı galip ayrılmamıza neden oldular. Bütün oyuncularımı göstermiş oldukları mücadeleden ötürü kutluyorum” diye konuştu.

 

AMACIMIZ A TAKIMA OYUNCU YETİŞTİRMEK

Amaçlarının ilerleyen yıllarda Çerkezköyspor’un A Takımına oyuncu yetiştirmek olduğunu söyleyen Çolak “ Bütün oyuncu kardeşlerim gerçekten çok iyi oyuncular. Hepsi verilen görevi layıkı ile yerine getiriyorlar. İnşallah ilerleyen yıllarda bu genç kardeşlerimizi Çerkezköspor’un A Takımında göreceğiz. Takım olarak şampiyonluğa hedeflendik. Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı olarak şampiyon olup takımımızı İl şampiyonasında en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10