Öğrencilere trafik bilinci aşılanıyor

Tekirdağ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, öğrencilere yönelik olarak düzenlediği trafik konusunda bilinçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Tekirdağ 3.10.2012 20:47:00 0
Öğrencilere trafik bilinci aşılanıyor

 EĞİTİM PİSTİ PROJESİ ÖDÜL ALDI

Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Erkaya ve Trafik Zabıta Amiri Fevzi Akyel ile birlikte ilköğretim okullarını gezerek okul müdürlerine, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanıp bastırılan çocuklara yönelik trafik kuralları kitaplarını hediye etti. Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, belediye olarak özellikle çocukların trafik konusunda bilinçlendirilmesine büyük önem verdiklerini ifade ederek “Tekirdağ Belediyesi olarak öğrencilerimizin trafik bilincini artırmak ve detaylı bilgilendirmek için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Trafik Eğitim Pisti Projemiz ödül aldı. Şimdi de trafik kuralları kitaplarımızı öğrencilerimize dağıtılmak üzere okul yönetimine teslim ediyoruz. Trafik bilincini artırmaya yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

TÜM ÖĞRENCİLERE DAĞITILACAK

Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Erkaya da, trafik kuralları kitaplarının tüm ilköğretim okullarına dağıtılacağını ifade ederek, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü olarak eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyledi.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10