Türküler canlandırılacak

7 bölgeden 9 Türkünün canlandırılacağı ‘Türkülerin Dili’ (Üç İklim Yedi Bölge Canım Ülkem Türkiye’m) projesi kapsamında ilçedeki 7 lisede bilgilendirme toplantıları düzenlenecek

Çerkezköy 3.10.2012 20:47:00 0
Türküler canlandırılacak

 Çerkezköy Haber- Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçede faaliyet gösteren liselerde ‘Türkülerin Dili’ projesi kapsamında seçmeler yapılacak.

 

PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ ÇERKEZKÖY’E GELECEK

Tekirdağ’da öğretmenlik yapan Celaleddin Batur, ‘Türkülerin Dili’ (Üç İklim Yedi Bölge Canım Ülkem Türkiye’m) projesi yürütücüsü olarak yarın Çerkezköy’e gelerek bilgilendirme toplantıları düzenleyecek. Batur, İstiklal Marşı öncesinde öğrencilere 5’er dakikalık süreler dahilinde projeyi anlatacak. 

 

SEÇMELERİN DUYURUSUNU YAPIN

Bilgilendirme toplantıları öncesinde ilçede faaliyet gösteren liselerin müdürleri ile bir toplantı yapan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, proje kapsamında seçmelerin yapılacağının öğretmen ve öğrencilere duyurulmasını istedi. Proje kapsamında hafta sonu 13.00-17.00 saatleri arasında çalışılacağını ifade eden Gökhan İnce, “Çalışmalar Halk Eğitim Merkezi’nde yapılacak. Mayıs ayına kadar devam edecek” dedi. İnce, 7 bölgeden 9 Türkünün canlandırılmasının planlandığı proje için afiş ve broşürlerin hazırlanmasına başlanıldığını ifade etti. 

 

TOPLANTILARA HFZ KIZ MESLEK LİSESİ’NDEN BAŞLANILACAK

Tekirdağ’dan gelecek olan eğitici öğretmen Celaleddin Batur’un yarın saat 14.30’da Hacı Fahri Zümbül Kız Meslek Lisesi’nde başlayacağı bilgilendirme toplantıları, saat 15.00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi’nde, saat 15.15’te Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nde, saat 15.30’da Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nde, saat 16.15’te Pakize Narin Anadolu Lisesi’nde ve saat 17.00’da da Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde devam edecek.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10