Çerkezköy’ün suyu kesilmeyecek

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem dün saat 15.00’da Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarını yerinde inceledi.

Çerkezköy 3.10.2012 20:47:00 0
Çerkezköy’ün suyu kesilmeyecek

 Deplasesi yapılan yeni 800’lük Çelik Boru Ana İshale Su Hattı sayesinde ilçenin daha temiz suya kesintisiz erişeceğini belirten Ertem, trafiğe açılan Narin Caddesi’nin ağaçlandırma çalışmalarının Narin Park tarafından yapılacağını ifade etti.  Belediye Başkanı Ali Ertem’e incelemeler sırasında AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ve Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Faruk Şen eşlik etti.

 

700 METRE SU HATTI DEPLASE EDİLECEK

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, incelemelere Hükümet Caddesi üzerinde ki Hasan Uğurlu Köprüsü ile hemzemin geçit arasında ki yol üzerinde bulunan 800’lük Çelik Boru Ana İshale Su Hattı’nın deplase çalışmalarından başladı. 630 metre 800’lük çelik boru su hattı deplasesinin yapılacağını söyleyen Ertem, bu sayede Çerkezköy’ün daha temiz suya kesintisiz kavuşacağını belirtti.

 

6 BİN METREKARE YOL YAPILACAK

Deplase çalışmaların tamamlanmasının ardından aynı bölgede 700 metre uzunluğunda, 8.5 metre genişliğinde ve 15 santimetre yüksekliğinde demirli beton yol çalışmasına başlanılacağını kaydeden Başkan Ali Ertem, “Çalışma kapsamında yaklaşık 6 bin metrekarelik yol yapımı gerçekleştirilecek” dedi.

 

NARİN CADDESİ’Nİ NARİN PARK SÜSLEYECEK

Başkan Ali Ertem ve beraberindekilerin bir sonraki durağı ise geçtiğimiz günlerde trafiğe açılan Narin Caddesi oldu. Caddenin yol, kaldırım ve kavşak yapım çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Ertem, “Belediye olarak ilçemizin ulaşımını rahatlatmak adına bir çalışmaya daha imza attık. Yeni yolumuz trafiğe açıldı” dedi ve caddenin ağaçlandırma çalışmalarının da Narin Park tarafından gerçekleştirileceğini ifade etti. 

 

ÖRNEK BİR ÇALIŞMA OLACAK

Çerkezköy Engelli Konaklama ve Bakım Merkezi’nin yapım çalışmalarına başlanıldığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Bilgisayar ortamında yeni Engelliler Binamızın dış görünümünün nasıl olacağını belirledik. Gerek işlevi gerekse modern dış görünümü ile tüm Türkiye’ye örnek olacak bir projeye imza atacağız” dedi.

 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10