TUTUKLU BAŞKAN SEZER TAHLİYE OLDU

İhaleye fesat karıştırmak, irtikap, rüşvet almak ve dolandırıcılık suçlamasıyla gözaltına alınan ve çıkartıldığı mahkemece kefaletle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Çerkezköy 5.10.2012 11:38:00 0
TUTUKLU BAŞKAN SEZER TAHLİYE OLDU
Çerkezköy Haber - Büyükyoncalı Belediye Başkanı Necati Sezer,Çorlu Ağır Ceza mahkemesinde görülen dava'da ihaleye fesat karıştırmak,rüşvet ve irtikap suçlamaları ile bir yılı aşkın süredir tutuklu yargılandığı davanın bugünkü duruşmasından tahliye kararı çıktı.
TAHLİYE KARARI ÇIKTI
Sabah saatlerinde Çorlu Ağır Ceza mahkemesine Jandarma nezaretinde getirilen başkan Sezer yaklaşık bir saat süren duruşmanın ardından Sezer’in avukatlarının müvekkillerinin tutuklu bulunduğu süre ve suçun nefinin göz önüne alınmasını bu durumda tutukluluk halinin cezaya dönüştüğünü anlatarak mahkeme tahliyesinden tahliye talebinde bulundular. Avukatların tahliye talebini dikkate alan mahkeme heyeti tutuklu başkan Necati Sezer'in tahliyesine karar verdi. Tahliye haberinin sevincini adliye koridorunda ailesi ve yakınları ile paylaşan Yoncalı Belediye Başkanı Necati Sezer 16 ay'ı geçtin tutukluluğunun ardından öğlen saatlerinde tahliye edilerek özgürlüğüne kavuştu.
BABASININ CENAZESİNE KATILMIŞTI
Saray’da jandarma ekipleri tarafından yürütülen bir operasyon kapsamında geçtiğimiz yıl Haziran ayından itibaren cezaevinde tutuklu bulunan Büyükyoncalı Belediye Başkanı Necati Sezer, Temmuz ayında babasını kaybetmiş ve kamuoyunda Haberal Yasası olarak bilinen yasa kapsamında bir gün cezaevinden izin alarak vefat eden babasının cenazesine katılmıştı.

0282 726 91 91
0282 747 65 10