Kapaklıspor Kızılpınar Belediyespor’u konuk edecek

1.Amatör Küme B Grubu’nda geçtiğimiz hafta Trexta Fevzipaşaspor’u deplasmanda farklı geçerek lige mutlu başlayan ile evinde Ahımehmet Gençlikspor’u 2-1 skor ile rahat geçen Kızılpınar Belediyespor Kapa

5.10.2012 19:28:00 0
Kapaklıspor Kızılpınar Belediyespor’u konuk edecek

 1.Amatör Küme B Grubu temsilcilerimizden Kapaklıspor ile Kızılpınar Belediyespor Kapaklı Sahası'nda karşı karşıya gelecek.

 

KAPAKLI LİGE BOMBA GİBİ BAŞLADI

1.Amatör Lige şampiyonluk hesabı ile başlayan ve yaptığı transferlerle lige hazır giren Kapaklıspor ilk hafta Trexta Fevzipaşaspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor Tolga Şen(2), Mehmet ve Gökhan’ın ayağından bulduğu gollerle karşılaşmadan farklı galibiyet ile ayrılmasını bilmişti.

 

HAFTAYA MORALLİ GİRDİ

Kızılpınar Belediyespor ise bir önceki hafta evinde Ahımehmet Gençlikspor’u konuk etti. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Kızılpınar Belediyespor ilerleyen dakikalarda Ufuk ile bulduğu golle öne geçmesini bildi. İlk devrenin son dakikalarında Caner ile farkı ikiye çıkartan ve rahatlayan Kızılpınar Belediyespor kalan dakikalarda rahat bir oyun ortaya koydu. İkinci devrede konuk ekip penaltıdan bir gol bulmasına rağmen istediğini elde edemedi.

 

KARŞILAŞMA KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANACAK

1.Amatör Küme B Grubu’nda haftanın en önemli karşılaşmasında Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada Kapaklıspor ile Kızılpınar Belediyespor karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

İKİ KARŞILAŞMA DAHA VAR

Öte yandan ligde iki karşılaşma daha oynanacak. Ligde ilk haftayı Vakıflar Güvenspor galibiyeti ile kapatan Saray Belediyespor puansız Büyükyoncalıspor’u konuk edecek. Saray Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Grubun favori ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor ise deplasmanda Yıldız Gençlikspor’a konuk olacak. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Ahımehmet Gençlikspor ise ikinci haftayı bay olarak geçecek.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10