Çerkezköyspor Hereke Yıldızspor’u konuk edecek

Bölgesel Amatör Lig’de ilk haftayı bir puan ile kapatan Çerkezköyspor ligin ikinci hafta karşılaşmasında evinde Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor’u konuk edecek. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumun

5.10.2012 19:29:00 0
Çerkezköyspor Hereke Yıldızspor’u konuk edecek

 Ligin ilk hafta karşılaşmasında Kırklareli Sanayispor ile berabere kalan Çerkezköyspor ligin ikinci hafta karşılaşmasında evinde üç puan arayacak.

 

SEZONA BERABERLİK İLE BAŞLADI

Çerkezköyspor Bölgesel Amatör Lig 11.Gruptaki ilk karşılaşmasında evinde Kırklareli Sanayispor ile karşı karşıya geldi. Saha ve taraftarı önünde galibiyet mücadelesi veren Çerkezköyspor ilk devrede atak bir futbol ortaya koyarken, konuk ekip Kırklareli Sanayispor ise kontra ataklarla etkili hücumlar geliştirdi. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan ikinci devrede rüzgarı arkasına alan ve tek kale bir mücadele ortaya koyan temsilcimiz arzuladığı galibiyet golünü bulamayarak karşılaşmadan 1 puan ile ayrılmıştı.

 

BİR PUANI ZOR KURTARDI

Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ise ligin ilk hafta karşılaşmasında evinde Tekirdağspor karşısında üç puan mücadelesi verdi. Güçlü rakibi karşısında ilk devrede mağlup duruma düşen Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Rakibinin arka arkaya gördüğü kırmızı kartların ardından rakip kalede tek kale bir mücadele ortaya koyan ev sahibi ekip Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor uzatma dakikalarında kazandığı penaltı golü ile bir puanı zor kurtardı.

 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Çerkezköyspor, yarın oynayacağı Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor maçı hazırlıklarına Salı günü yaptığı ilk antrenman ile başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca sürdüren Çerkezköyspor, dün yaptığı son antrenman ile Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

 

MAÇ YARIN OYNANACAK

Çerkezköyspor ile Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor yarın karşı karşıya gelecek. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.30’da başlayacak.

 

TEKİRDAĞSPOR DEPLASMANDA

İlk hafta aldığı galibiyet ile liderlik koltuğuna oturan Suadiye Belediyespor ikinci hafta karşılaşmasında Edirne Gençlikspor’u konuk edecek. İzmir Cephanelik Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma 14.30’da başlayacak. Grubun Cumartesi günü oynanacak tek karşılaşmasında Kırklareli Sanayispor evinde İncirlispor ile üç puan mücadelesi verecek. Kırklareli Atatürk Sahası’nda oynanacak karşılaşmayı Mehmet Lütfi Tomuş, Ahmet Kürşat Bellemiş ve Arda Darcan hakem üçlüsü yönetecek. Grupta mücadele eden Tekirdağspor ise deplasmanda Sultangazi Belediyespor’a konuk olacak. Cebeci Spor Kompleksinde Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 14.30’da başlayacak.

 

14.30’DA BAŞLAYACAK

Kırklareli temsilcilerinden Babaeskispor ikinci hafta karşılaşmasında evinde Bağcılarspor’u, Lüleburgazspor ise deplasmanda Tuzlaspor’a konuk olacak. Saat 14.30’da 75.Yıl Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma da ise Sultanbeyli Belediyespor İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’u konuk edecek.

 

PUAN DURUMU

 

1- Suadiye Belediyespor 3

 

2- Sultangazispor 3

 

3- Sultanbeyli Belediyespor 3

 

4- Babaeskispor 3

 

5- Edirne Gençlikspor 3

 

6- Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor 1

 

7- Tekirdağspor 1

 

8- Çerkezköyspor 1

 

9- Kırklareli Sanayispor 1

 

10- İncirlispor 0

 

11- Lüleburgazspor 0

 

12- Tuzlaspor 0

 

13- İzmit Çenesuyu Plajspor 0

 

14- Bağcılarspor 0

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10