U-15 liginde 5.hafta oynanacak

Tekirdağ U-15 Futbol Ligi beşinci hafta karşılaşmaları bugün oynanacak.Temsilcilerimizden lider Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı evinde bir diğer temsilcimiz Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımını ko

5.10.2012 19:29:00 0
U-15 liginde 5.hafta oynanacak

 U-15 Lig’i A B ve C Grubu’nda 3.hafta karşılaşmaları Cumartesi günü oynanacak.

 

HAFTAYA LİDER GİRDİ

Temsilcilerimizin yer aldığı C Grubu’nda haftaya lider durumda giren Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı beşinci hafta karşılaşmasında evinde takipçisi Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımını konuk edecek. Son hafta karşılaşmasında Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı deplasmanda farklı skor ile mağlup eden Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı dört hafta sonunda yoluna kayıpsız şekilde devam ediyor.

 

ÜST ÜSTE ÜÇ MAÇ KAZANDI

Ligin ilk hafta karşılaşmasında Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı karşısında aldığı mağlubiyetin ardından oynadığı üç karşılaşmayı kazanarak dokuz puanla ikinci sırada bulunan Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımı ise hafta içinde evinde Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımını konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımı karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı.

 

15.00’DE BAŞLAYACAK

Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ile Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımı arasında oynanacak karşılaşma Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak. Bu zorlu karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.

 

FARKLI MAĞLUP OLDU

Haftaya dört puanla beşinci sırada giren Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı ise deplasmanda Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı karşısında galibiyet mücadelesi verecek. Son hafta karşılaşmasında evinde konuk ettiği Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımına farklı mağlup olarak taraftarını üzen Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı Velimeşe deplasmanında alacağı galibiyet ile üst sıralara tırmanmak istiyor

 

VELİMEŞE’DE OYNANACAK

Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı ile Kızılpınar Belediyespor Cumartesi günü Velimeşe Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ise 15.00’de başlayacak.

 

ULAŞ GALİBİYET PEŞİNDE

Altı puanla üçüncü sırada bulunan Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı ise deplasmanda Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımına konuk olacak. Aldığı mağlubiyetlerle zirve yarışından uzaklaşan Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı alacağı galibiyet ile tekrar üst sıralara tırmanmak isteyecek. Saray Sahası’nda bugün oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.

 

LİDER DEPLASMANDA

U-15 Ligi A Grubu’nda da bugün üç karşılaşma oynanacak. A Grubu’nda haftaya 12 puanla lider durumda giren Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı deplasmanda dokuz puanlı Karadeniz Gençlikspor U-15 Futbol Takımına konuk olacak. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 16.30’da başlayacak. Dokuz puanla ikinci sırada bulunan Akçeşmespor U-15 Futbol Takımı ise evinde Altınova Mahallesispor U-15 Futbol Takımını konuk ederken,

Bir puanı bulunan Yavuzspor U-15 Futbol Takımı Aydoğdu Gençlikspor U-15 Futbol Takımı karşısında ilk üç puanını arayacak.


B GRUBU’NDA ÜÇ KARŞILAŞMA VAR

Ligin en zor grupları arasında yer alan B Grubu’nda ise haftaya kayıpsız giren Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı deplasmanda dokuz puanla üçüncü sırada bulunan Çorluspor U-15 Futbol Takımına konuk olacak. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.30’da başlarken, aynı sahada saat 15.00’de başlayacak karşılaşmada ise Yıldız Gençlikspor U-15 Futbol Takımı ile Çorlu Sanayispor U-15 Futbol Takımı karşı karşıya gelecek. Günün son karşılaşmasında ise Yeniçiftlik Belediyespor U-15 Futbol Takımı ile Yeşiltepespor  U-15 Futbol Takımı karşılaşacak. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10