Kredi için bakanlıktan onay alınacak

Malkara Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı önceki gün yapıldı.

Malkara 7.10.2012 13:45:00 0
Kredi için bakanlıktan onay alınacak

 MECLİS TOPLANDI

Saat 16.00’da gerçekleştirilen toplantıya Ferit Gürnil dışında tüm meclis üyeleri eksiksiz olarak katıldı. Açılış, yoklama ve saygı duruşunun ardından ilk olarak Yazı İşleri Müdürlüğü’nün Kadro İptal ve İhdas yazısı görüşüldü. İlgili gündem maddesinin karara bağlanmasının ardından Yazı İşleri Müdürlüğü’nün Belediye Encümeni Cezaları ve Kabahatler Kanuna Göre verilecek Ceza limitleri hakkındaki tembih name yazısının görüşülmesine geçildi. İlgili gündem maddesi de oy birliği ile karara bağlandı.

 

GÜNDEM MADDELERİ KARARA BAĞLANDI

Yağmur Suyu Kanalları Projesinde kullanılmak üzere İller Bankasından Kredi talebinde bulunulabilmesi için İçişleri Bakanlığından onay alınması konusunun da karara bağlandığı toplantıda, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Hizmet Aracı alınması hakkındaki yazısı da görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

 

PLAN DEĞİŞİKLİĞİ TALEPLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Plan değişikliği ile ilgili taleplerin de görüşüldüğü toplantının bir sonraki gündem maddesinde de Belediye İmar Planı sınırı dışında gelişme alanları hakkında kamu yararı kararı alınması hakkındaki yazısı görüşülerek karara bağlandı. İmar Planındaki Pazar Alanının Plan Değişikliğinin de görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, Mevcut Otogar olarak kullanılan Belediye Hizmet Alanı olarak görülen yerin plan değişikliği de görüşüldü.

 

BELEDİYE BAŞKANI YETKİLENDİRİLDİ

Ayşe Peksöz’ün plan değişikliği talebi, Gazibey Mahallesi, 207 adadaki parsel sahiplerinin plan değişikliği taleplerinin de görüşüldüğü toplantıda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Proje ve ARGE Biriminin Belediye Başkanının Yetkilendirilmesi hakkındaki yazısı, Su İşleri Müdürlüğünün Mezbahanın kiralanıp, kiralanmayacağı, kiralanacak ise Ortak İşbirliği Protokolü imzalanması için Belediye Başkanının yetkili kılınması hakkındaki yazısının görüşülerek karara bağlanmasının ardından toplantı sona erdi.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10