My Tuana nihayet!

Daha önce ruhsat başta olmak üzere pek çok sıkıntı yaşanan ve bu nedenle hizmete giremeyen My Tauna Otel el değiştirdi. En son Araplara kiralanan Kızılpınar’daki My Tuana Otel yeni işletmecileri ve yeni kons

Çerkezköy 7.10.2012 13:45:00 0
My Tuana nihayet!

 BUGÜN HİZMETE GİRİYOR

Otelin yeni işletmecileri Çetin Büyükberker ve Zafer Sinirlioğlu, bölgenin tek 5 yıldızlı oteli olan My Tuana Otel’in örnek teşkil edecek bir işletme olacağını söyledi.  Kongre, eğitim ve seminerlerin yanı sıra Türk ve dünya mutfaklarından örneklerle, spa Türk hamamı ve sağlık merkezi ile Çerkezköy ve bölge halkının hizmetinde olacaklarını söyleyen Büyükberber ve Sinirlioğlu, “Himalayalar’dan gelen, kalp ve damar hastalıkları tedavilerinde alternatif olarak kullanılan tuzun da patentini aldık. Dünya çapında onaylı olan bu ürün ile sağlık hizmeti de vereceğiz” dedi.

 

İŞ VE SAĞLIK OTELİ

Zincir oteller oluşturmak üzere ilk 5 yıldızlı otellerini Çerkezköy’de açtıklarını ifade eden Büyükberber ve Sinirlioğlu, “Güzel otelin marka değerini artırmaya çalışıyoruz. Kendimizi iş ve sağlık oteli olarak tanımlıyoruz. Tuzlarla döşeli odalarımız var. Bu odalar insanlara pozitif yenileme katıyor. Türkiye’nin en büyük seyahat acenteleri ile yürüteceğimiz çalışmalarla hem otele hem Çerkezköy’e büyük faydalar sağlayacağız” diye konuştu. 

 

AKTİVİTE VE EĞLENCE MERKEZİ DE OLACAK

Otelde, dünyadaki diğer bölgelerin iklimini yaşatmak için macera odasının da kurulduğunu ifade eden Çetin Büyükberker ve Zafer Sinirlioğlu, “My Tuana Otel sadece konaklama merkezi değil, aynı zamanda Çerkezköy’ün bir aktivite ve eğlence merkezi olacak” dedi.

 

GİZEMLİ OTEL DEĞİL, HALKIN OTELİ

My Tuana Otel’in halkın oteli olarak görülmesini isteyen işletmeciler Çetin Büyükberker ve Zafer Sinirlioğlu, “Gizemli otel değil, halkın oteliyiz. Sergi, canlı müzik gibi sanatsal etkinliklerin de düzenleneceği otelimizde nişan, düğün gibi organizasyonlarda da hizmet vereceğiz. Uzun yıllar burada olacağız” diye konuştu. 

 

KÖTÜ İMAJI DEĞİŞTİRECEĞİZ

Daha önceki süreçte yaşananlardan dolayı otelin kötü bir imajının olduğunu ifade eden Çetin Büyükberker ve Zafer Sinirlioğlu, bu kötü imajı değiştirmek için yeni bir hizmet anlayışı getireceklerini söyledi. Otel için Antalya’dan ödüllü aşçıların geldiğini belirten Büyükberker ve Sinirlioğlu, “Gelir etkisini artırmak için istihdamın büyük bölümü Çerkezköy’den olacak. vaat ettiğimiz her şeyin sonuna kadar arkasındayız” dedi.

 

BİR BÖLÜMÜ DİZİ ŞİRKETLERİNE AYRILDI

Otelin bir katının yarısının dizi şirketlerine ayrıldığını belirten Çetin Büyükberker ve Zafer Sinirlioğlu, otelde dizi çekimlerinin de yapılacağını söyledi.

 

Haber / Cihangir ARIK

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10