Çerkezköyspor üç golle kazandı 3-0

Tekirdağ U-15 Ligi B Grubu’nda mücadele eden Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı 5.hafta karşılaşmasında evinde takipçisi Çerkezköy Kartalspor’u konuk etti. Rakibi karşısında ilk devreyi Hacı’n

8.10.2012 21:20:00 0
Çerkezköyspor üç golle kazandı 3-0

Ligde yoluna kayıpsız devam eden Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı hafta sonunda oynadığı karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmasını bildi.

 

MUSTAFA UĞRAŞ STADINDA OYNANDI

Cumartesi günü saat 15.00’de Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı 1-Yunus Emre, 2-Mustafa, 3-Serdar, 4-Ercan, 5-Doğukan, 6-Hacı, 7-Umutcan, 8-Oktay, 9-Kubilay, 10-Mehmet, 11-Cengiz kadrosu ile mücadele ederken, konuk ekip Çerkezköy Kartalspor ise 1-Emre, 2-Fatih, 3-Ufuk, 4-Alpay, 5-Beytullah, 6-Volkan, 7-Halil, 8-Can, 9-Batuhan, 10-Eren, 11-Furkan ilk onbiri ile çıktı.

 

ÇERKEZKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir mücadele sergiledi. Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı, saha avantajını değerlendirmeye çalışsa da sonuca gitmekte zorlandı. Karşılaşmanın ilk dakikaları golsüz eşitlikle sona erdi.  Rakip kalede etkili olan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı karşılaşmanın 10.dakikasında bulduğu golle öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Hacı şık bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

 

İKİNCİ GOLÜ ARADI

Gelen golle birlikte büyük moral bulan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ikinci gol için mücadele ederken, Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımı ise golün şokunu üstünden atmaya çalıştı. Beraberlik golü için ataklarını sürdüren Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımı Eren ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi.

 

İLK DEVREDEN BİR GOL ÇIKTI

İlk devrenin son bölümlerine Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı’nın tek gollü üstünlüğü ile girildi. Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımı beraberlik golü için girdiği pozisyonları da değerlendiremedi. İlk devrenin kalan dakikalarından gol sesi çıkmayınca ilk devre Veliköyspor U-15 Futbol Takımı’nın tek gollü üstünlüğü ile sona erdi.

 

MEHMET’İN SERBEST VURUŞU DİREKTE PATLADI

Karşılaşmanın ikinci devresinde de Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı etkinliğini sürdürdü.Rakibi karşısında rahat bir sergileyen Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı, geliştirdiği organize ataklarla farkı artırmayı denedi fakat başarılı olamadı. Rakip kalede üstün bir oyun sergileyen Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı rakibi Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımını kendi yarı sahasına hapsetti.Karşılaşmanın 40.dakikasında Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı serbest vuruş kazandı. Ceza sahası yayında topun başına geçen Mehmet’in vuruşu üst direkten dışarı çıktı.

 

FARK İKİYE ÇIKTI

İkinci golün ardından ataklarına devam eden Çerkezköyspor U-15 golden iki dakika sonra üçüncü gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta savunmanın arkasına iyi sarkan Cengiz’in vuruşunu Alpay çizgiden çıkarttı. Bu pozisyonun devamında Umutcan topla buluştu. Umutcan’ın sert vuruşunu savunma oyuncusu Batuhan elle kesti. Karşılaşmanın hakemi Batuhan’a sarı kart gösterirken, Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı da penaltı kazandı. Topun başına geçen Mehmet şık bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

 

ÇERKEZKÖYSPOR  ÜÇLEDİ

İlerleyen dakikalarda da oyunun kontrolünü eline alamayan konuk ekip, maçın son dakikalarında gol arayışını sürdürdü. Rakibinin en az bir gol için geliştirdiği dakikalarda Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı farkı üçe çıkardı. Sağ kanattan hızlı gelen Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı atağında oyuna ikinci devre giren Anıl Hacı’nın pası ile hareketlendi. Ceza sahası içinde rakibini geçen Anıl düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı.

 

15 PUANA YÜKSELDİ

Karşılaşmanın son dakikaları ev sahibi ekip Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımının kontrolünde geçti. Her iki takımın geliştirdiği ataklarda gol sesi çıkmayınca karşılaşma Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı’nın 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı puanını 15’a yükseltirken, konuk ekip Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımı ise bu farklı mağlubiyetin ardından 9 puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10