Oğuzlar Halı Saha’ya görkemli açılış

Kızılpınar Belediyesi’nin yap-işlet-devret modeli ile 10 yıllığına kiraya verdiği Akşemsettin Mahallesi’ndeki 4 bin metrekarelik alanda kurulan ve işletmeciliğini Ahmet Oğuz’un yaptığı Oğuzlar

Çerkezköy 8.10.2012 21:26:00 0
Oğuzlar Halı Saha’ya görkemli açılış

 HALI SAHA TÖRENLE AÇILDI

Önceki gün saat 14.00’da düzenlenen açılış törenine Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay, Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, Kızılpınar Güreşler Ağası Seyithan Caferoğlu, bazı belediye meclis üyeleri, AK Parti Çerkezköy ilçe ve Kızılpınar Belde yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

HER TÜRLÜ HESABI VERİRİZ

Açılışta konuşan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Büyükşehir düzenlemesinden sonra belediye olarak kalmaları durumunda aynı hızla yollarına devam edeceklerini söyledi. Kızılpınar’da kim ne derse desin, kim ne konuşursa konuşsun yapılan hizmetlerin ortada olduğunu söyleyen Korkmaz “İşte Kızılpınar, işte hizmet. Kasaya giren para ile hizmeti yan yana getirsinler. Hizmet ağır gelmezse yüzümüze tükürsünler. Her türlü hesabı veririz. Boş insanlar boş konuşur. Biz yolumuza devam ediyoruz. Kızılpınar için daha büyük projelerimiz var” dedi.

 

MALZEMELERİ GELMEYE BAŞLADI

Beldeye 2 tane okul kazandırdıklarını söyleyen Korkmaz, Endüstri Meslek Lisesi için bakanlıktan onay geldiğini belirterek “Okula emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Endüstri Meslek Lisesi’nin malzemeleri gelmeye başladı. 15-20 gün içinde okulumuz eğitim öğretime başlayacak. Bu okulun açılması ile birlikte öğrencilerimiz artık kendi beldelerinde okuyabilecekler” diye konuştu.

 

SİYASET VE MENFAAT SOKMAYIN

Büyükşehir belediyesi kanunu kesinleştikten sonra vatandaşlarla toplantı yapacaklarını söyleyen Başkan Faruk Korkmaz “Kızılpınar halkı hizmetçisini çok iyi tanıyor. Siz hizmetçinize güvenmeye devam edin. Biz hizmete devam edeceğiz. Millet artık biliyor. Boş iftiraları halk artık dinlemiyor. Hizmet ortada diyor” ifadelerini kullandı. Korkmaz, çocuklara ve gençlere de boş zamanlarında spor gibi aktiviteler yapmalarını tavsiye ederken, halı saha işletmecisi Ahmet Oğuz’a da “Dili, dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun buraya siyaset ve menfaat sokmayın” tavsiyesinde bulundu. Başkan Korkmaz, konuşmasının ardından belediye adına Oğuzlar Halı Saha-2’nin işletmecisi Ahmet Oğuz’a plaket verdi.

 

BAŞKANLARDAN PENALTI ATIŞI

Başkan Faruk Korkmaz ve protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler halı sahayı gezdi. Başkanlar penaltı kullanarak objektiflere de poz verdi. Kaleye geçen Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’ın kullandığı penaltıda, güzel bir kurtarış sergilerken, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’ın kullandığı penaltıda ise gole engel olamadı.

 

KARŞILAŞMAYI BAŞLATTI

Penaltı vuruşlarının ardından Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Görmez İnşaat ile İltaş İnşaat arasında oynanacak olan halı saha maçında başlama vuruşu ile karşılaşmayı başlattı. Açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Akşemsettin Mahallesi Uzun Sokak’taki 4 bin metrekarelik alanın yap-işlet-devret modeli ile 10 yıllığına Ahmet Oğuz’a kiralandığını belirterek, açılan halı sahanın Kızılpınar’ın ikinci halı sahası, Türkiye’nin de en büyük ikinci halı sahası olduğunu söyledi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10