Terör örgütü kaybetmeye mahkumdur

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları dün saat 12.00’da parti binasında yaptığı basın açıklaması ile 21 yıl önce şehit edilen Atina Basın Müşavirliği Basın Ateşe Yardımcı

Çerkezköy 8.10.2012 21:26:00 0
Terör örgütü kaybetmeye mahkumdur

 28 YAŞINDAYDI

Atina Basın Müşavirliği Basın Ateşe Yardımcısı Çetin Görgü’nün 7 Ekim 1991 tarihinde Asala terör örgütü tarafından şehit edildiğini anımsatan AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, “Çetin Görgü şehit edildiğinde 28 yaşındaydı. Terör olaylarının iyice arttığı dönemde annesinin ‘Geri Dön’ çağrısına olumsuz yanıt veren Görgü, görevini terk edemeyeceğini belirterek hizmete devam etti” dedi.  

 

RAHMETLE ANIYORUZ

Çetin Görgü’nün nikah şahitliğini merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’ın yaptığını belirten Danyeli, “Çetin Görgü evliliğinin 33. günü sabahı arabasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. AK Parti Gençlik Kolları olarak Çetin Görgü’yü şehit edilişinin 22. yıl dönümünde rahmetle anıyoruz” açıklamasını yaptı. 

 

YOK OLUP GİDECEKLER

Çetin Görgü ile birlikte bugüne kadar vatan ve millet uğruna şehit edilen tüm kahramanları da rahmetle anan Mehmet Can Danyeli, “Nasıl ki Asala terör örgütü devletimiz tarafından çökertilerek yok edildiyse, inanıyoruz ki terör örgütü pkk ve yandaşları da en kısa süre içerisinde yok olup gideceklerdir. Er ya da geç terör örgütü kaybetmeye mahkumdur” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10