Metal çocuklara Anaokulu indirimi

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi, Çerkezköy’de faaliyet gösteren Özel Ceylin Anaokulu ile üye çocuklarına yönelik indirim sözleşmesi imzaladı.

Çerkezköy 8.10.2012 21:26:00 0
Metal çocuklara Anaokulu indirimi

 İNDİRİM ANLAŞMASI

Dün Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’nde imza töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Özel Ceylin Anaokulu Kurucu Müdürü Ayşe Çaput ve eşi Süleyman Çaput, öğretmenlerden Pakize Keleş ile Türk İş Tekirdağ Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak katıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Murat Koçak, daha önce de üyeler ve ailelerine yönelik bazı özel kurumlarla indirim sözleşmeleri imzaladıklarını hatırlatarak “Şimdi de üyelerimizin 2-6 yaş grubu çocukları için indirimli anaokulu sözleşmesi imzalayarak üyelerimize hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

ÜYELER İNDİRİMDEN YARARLANACAK

Kurumun 2-6 yaş grubu için indirimsiz fiyatının 500 TL olduğunu ve Türk Metal Sendikası üyelerinin çocuklarına yönelik indirimli fiyatın 350 TL olarak belirlendiğini belirten Koçak “Özellikle eşli çalışan üyelerimiz çocukları için kreş talebinde bulundular. Dışarıda ücretleri 500 TL olan kreşler el yakıyor. Özel Ceylin Anaokulu ile yaptığımız protokol çerçevesinde üyelerimiz 350 TL karşılığında çocuklarını kaydedebilecekler. Bu ücrete servis ücretleri ve yemek içme de dahildir.  Bu protokolün üyelerimize ve Özel Ceylin Anaokuluna hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

SÖZLEŞME 9 AY GEÇERLİ

Türk Metal Sendikası ile 9 aylık bir anlaşma yaptıklarını söyleyen Özel Ceylin Anaokulu Kurucu Müdürü Ayşe Çaput da “2-6 yaş grubu öğrencilerimizde uyguladığımız eğitimle anne-baba, çocuk ve okul üçgeni içersinde en mükemmeli hedefliyoruz” diyerek işyerlerindeki vardiya sistemine göre de vardiyalar oluşturulacağını söyledi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10