Kazanan Kapaklı oldu

Kapaklı İlçe Olmak İstiyor Platformu Başkanı İrfan Demir, Kapaklı’nın da ilçe olmasını öngören ve bakanlar kurulu tarafından imzalanarak TBMM’ye sunulan Büyükşehir Kanun tasarısını de?

Çerkezköy 9.10.2012 19:37:00 0
Kazanan Kapaklı oldu

 CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPTIK

Büyüyen ve gelişen Kapaklı’nın ilçe olmayı sonuna kadar hak ettiğini belirten Demir, Kapaklı’nın ilçe olabilmesi için Kapaklı İlçe Olmak İstiyor Platformu’nu kurduklarını ve bu platform adı altında çok ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi. Kapaklı’nın her tarafını “Kapaklı ilçe olmak istiyor” pankartları ile donattıklarını ifade eden Demir “Platformu oluşturan parti belde başkanları, sivil toplum örgütleri, okul müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlarla birlikte toplantılar gerçekleştirdik. Ankara’ya Başbakanlık’a iletilmek üzere vatandaşlarımızın ve platform üyelerinin görüş ve fikirlerini aldık. Başbakanımıza iletilmek üzere bir mektup yazmaya karar verdik. Vatandaşların ve platform üyelerinin görüşleri doğrultusunda bir dostumla birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmek üzere çok güzel bir mektup hazırladık. Bu mektubun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDUK

Platform adına AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan ile birlikte temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gittiklerini söyleyen Demir, “Yaptığımız temaslarda bölge milletvekilleri, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan ile görüşmeler gerçekleştirdik. Hazırladığımız dosyaları grup başkan vekilimize teslim ettik. 15 Nisan’da Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ’a geldiğinde platform adına 15 tane otobüs ile vatandaşlarımızı Tekirdağ’a taşıdık. 2 tane giydirilmiş araba ile Kapaklı içerisinde vatandaşlarımıza ilçe olmanın önemini anlattık” diye konuştu.

 

ÇALIŞMALAR MEYVELERİNİ VERDİ

Yapılan çalışmaların meyvesini verdiğini ve Kapaklı’nın ilçe olmayı hak ettiğini herkese gösterdiğini ifade eden Platform Başkanı İrfan Demir, çalışmalar aşamasında yaptıkları katkılardan dolayı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya, AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan’a ve AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur’a teşekkür etti.

 

HÜR VE DİRAYETLİ BİR ŞEKİLDE HİZMET ETME ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KAZANDIK

İl Başkanı Ahmet Kambur ve bölge milletvekillerinin olumlu görüş belirterek Kapaklı’nın ilçe olmasında büyük katkılarının olduğuna inandığını söyleyen Demir, “Kazanan Kapaklı ve Kapaklı halkı olmuştur. Milletimize, Kapaklımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. İlçe olmak Kapaklı markasını ortaya çıkarmıştır. Artık daha hür ve dirayetli bir şekilde hizmet edebilme gücünü kazandık. Kapaklı’nın ilçe olmasında katkılarımın olduğunu düşünüyorum. Bundan çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10