Trexta Fevzipaşaspor puanla tanışamadı

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Trexta Fevzipaşaspor ikinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Vakıflar Güvenspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyamayan temsilcimi

10.10.2012 19:41:00 0
Trexta Fevzipaşaspor puanla tanışamadı

 1.Amatör Küme B Grubu’nda yer alan Trexta Fevzipaşaspor haftayı Vakıflar Güvenspor mağlubiyeti ile tamamladı.

 

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI

Çorlu Belediyesi Sentetik Çim Sahası’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip etkili başladı. Rakibi karşısında öne geçen ev sahibi ekip ilerleyen dakikalarda konuk ekip Trexta Fevzipaşaspor’un beraberlik sayısına engel olamadı. İlk devre tamamlanmadan galibiyet golünü arayan ev sahibi ekip Gökhan’ın golü ile ilk devreyi 2-1’lik üstünlük ile tamamladı.

 

TEMSİLCİMİZ PUANSIZ KAPATTI

Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan temsilcimiz ikinci devrede beraberlik mücadelesi verdi. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla farkı artırmayı hedefleyen Vakıflar Güvenspor Özgür ile bir gol bularak farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda farkı indirmek için mücadele eden temsilcimiz Trexta Fevzipaşaspor uzatma dakikalarında Bahadır ile skoru 3-2’ye getirdi. Beraberlik için ümitlenen temsilcimiz kalan dakikalarda istediğini elde edemeyerek karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldı.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10