Diyanetten ‘vekaletle kurban’ kampanyası

Çerkezköy Müftüsü Bayram Şahin, yaklaşmakta olan Kurban bayramı dolayısıyla, vekaletle kurban kesimi konusunda açıklamalarda bulundu.

Çerkezköy 10.10.2012 19:41:00 0
Diyanetten ‘vekaletle kurban’ kampanyası

 YURTİÇİ 550, YURT DIŞI 380 TL

Yaklaşan Kurban bayramı öncesi herkesin bayramını kutlayan Çerkezköy Müftüsü Bayram Şahin, “Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türk Diyanet Vakfı işbirliği düzenlenen vekaletle kurban kesimi organizasyonu kapsamında vekaletle kurban kestirmek isteyen vatandaşlar için yurt içi kurban bedeli tüm masraflar dahil 550 TL, yurt dışında kestirilecekler için ise kurban bedeli 380 TL olarak belirlendi” dedi.

 

AMACIMIZ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE HİZMET

Kurbanların bir bölümü ülkemizde, bir bölümü de yurt dışında Din Hizmetleri Müşavirlikleri ve Ataşeleri nezaretinde Afrika, Balkanlar ve Türk Cumhuriyetlerinde kesilerek kurban etleri yurt içindeki ihtiyaç sahibi yoksul ve muhtaç vatandaşlarımız ile yurt dışındaki dindaş ve soydaşlarımıza dağıtılacak. Vekalet yolu ile kurban kestirmek isteyen vatandaşlarımız ilçe müftülüğümüze başvurabilecekleri gibi 24 Ekim Çarşamba gününe kadar Vakıf Bank, Halk Bank, T.C. Ziraat Bankası, PTT işyerleri, Bank Asya, Kuveyt Türk, Albaraka ile Akbank’ın bütün şubelerinden kurban bedellerini Türkiye Diyanet Vakfı kurban hesabına yatırabilirler” dedi.

 

Haber / Asım YAVUZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10