Üç puanı unuttuk

Bölgesel Amatör Lig 12.grupta mücadele eden Çerkezköyspor’un Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ile berabere kaldığı haftada oynanan altı karşılaşmada üç ev sahibi ekip, iki deplasman takımı h

11.10.2012 20:03:00 0
Üç puanı unuttuk

 Bölgesel Amatör Lig 11.Gruba şampiyonluk parolası ile başlayan Çerkezköyspor puan saçmaya devam ediyor.

 

BİR PUAN İLE KAPATTI

Haftaya bir puanla giren temsilcimiz Çerkezköyspor ikinci haftada evinde Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor’u konuk etti. Maça etkili başlayan temsilcimiz ilk dakikalarda iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen istediği gol ve golleri bulamadı. İlerleyen dakikalarda oyunda kontrolü sağlayan konuk ekip ise kontra ataklardan gol ve goller aradı. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmada Çerkezköyspor taraftarının desteği ile geliştirdiği ataklardan istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı ve karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

YENİ LİDER EDİRNE GENÇLİK

Haftanın en önemli karşılaşmasında ilk haftayı galibiyet ile tamamlayan Suadiye Belediyespor evinde Edirne Gençlikspor’u konuk etti. Maçın başlama düdüğüyle birlikte özellikle Muhammed ve İsmail Düzgün'ün müthiş performansıyla rakibini kendi sahasında hapseden Edirne Gençlikspor 17. dakikada İsmail Düzgün'ün ayağından ilk golü buldu. 55. dakikada kırmızı karttan dolayı 10 kişi kalan ev sahibi ekip 63. dakikada duran top organizasyonundan golü bularak eşitliği sağladı. Bu dakikadan itibaren baskısını artıran Edirnespor Gençlikspor , bir türlü aradığı golü bulamadı. Maçın son anlarına girildiğinde rakip ceza sahasında top çeviren konuk ekip son dakikada İsmail Düzgün'ün attığı golle durumu 2-1'e getirerek üç puanı kazanan taraf oldu. Edirne Gençlikspor, bu skorla birlikte BAL'da liderliğe yükseldi.

 

SANAYİSPOR UZATMALARDA ÜÇ PUANI KOPARDI

İlk hafta Çerkezköyspor ile berabere kalan Kırklareli Sanayispor ise evinde İncirlispor’u konuk etti. İstanbul temsilcisi, Kırklareli Sanayispor deplasmanında öne geçmesine karşın 10 kişi kaldı ve son dakikada yediği golle yıkıldı. Kırklareli’nde oynanan maçın 22. dakikasında İncirlispor Emre Karakaş’la 1-0 öne geçti. Beş dakika sonra Gökhan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarı 1-0 sona erdi. Eksik kalmasına karşın iyi bir mücadele sergileyen İncirlispor dakikalar geçtikçe Sanayispor’un ataklarını karşılamakta zorlandı. 66’da Hasan Hüseyin skora denge getirdi. Maç 1-1 bitecek denirken son dakikada sahneye çıkan Serdar skoru belirledi: 2-1.  Galibiyetin ardından Kırklareli Sanayispor puanını 4’e çıkartırken, İncirlispor ise puanla tanışamadı.

 

YOLUNA KAYIPSIZ DEVAM ETTİ

İlk haftanın galiplerinden Sultanbeyli Belediyespor ikinci hafta evinde İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’u konuk etti. Rakibi karşısında ilk devre etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen arzuladığı golü bir türlü bulamayan ev sahibi ekip karşılaşmanın ikinci devresinde öne geçmeyi bildi. Golün ardından kontrollü bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak yoluna kayıpsız devam etti.

 

TEKİRDAĞSPOR BİR PUAN İLE KAPATTI

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Tekirdağspor ligin ikinci haftasında deplasmanda Sultangazispor’a konuk oldu. Rakibi karşısında ikinci devrenin ilk dakikalarında öne geçen Tekirdağspor, ev sahibi ekip Sultangazispor’un 71. dakikada gelen golüne engel olamayarak haftayı bir puanla kapattı. Sultangazispor puanını 4, Tekirdağspor ise puanını  2 yaptı.

 

TUZLA LÜLEBURGAZ’I RAHAT GEÇTİ

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta ilk maçında Edirne Gençlikspor'a 1-0 mağlup olan Tuzlaspor kendi evinde ağırladığı Lüleburgazspor’u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Rakibi karşısında özellikle ilk yarı başarılı bir futbol ortaya koyan Tuzlaspor istediğini almayı başardı. Karşılaşmanın 20. dakikasına kadar tutuk bir futbol sergileyen Tuzlaspor 23. dakikada Serdar’ın attığı golle açıldı. 29. Dakikada Bahadır 67. Dakikada Yalçın’ın attığı gollerle Tuzlaspor sahadan 3-1 galip ayrıldı.

 

BABAESKİSPOR KAYIP

Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise ilk hafta galiplerinden Babaeskispor evinde Bağcılarspor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyamayan Babaeskispor karşılaşmanın 37.dakikasında kalesinde gördüğü golle soyunma odasına mağlup gitti. Karşılaşmanın ikinci devresinde beraberlik için geldiği ataklarda istediği golü bulamayan ev sahibi ekip konuk ekip Bağcılarspor’un 81 ve 86. dakikalarda gelen gollerine engel olamayarak karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı.

 

PUAN DURUMU

1- Edirne Gençlikspor 6

2- Sultanbeyli Belediyespor 6

3- Sultangazispor 4

4- Kırklareli Sanayispor 4

5- Suadiye Belediyespor 3

6- Bağcılarspor 3

7- Tuzlaspor 3

8- Babaeskispor 3

9- Tekirdağspor 2

10- Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor 2

11- Çerkezköyspor 2

12- İncirlispor 0

13- İzmit Çenesuyu Plajyoluspor 0

14- Lüleburgazspor 0

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10