6. İnsan Yönetimi Kongresi’nde buluşacaklar

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şube Başkanı Özber Çetin, önceki akşam saat 19.00’da Çorlu Silverside Otel’de basın açıklaması yaptı.

Çorlu 11.10.2012 20:03:00 0
6. İnsan Yönetimi Kongresi’nde buluşacaklar

 CUMARTESİ GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

6. İnsan Yönetimi Kongresi’nin 13 Ekim Cumartesi günü 08.00-20.30 saatleri arasında Çorlu Silverside Otel’de gerçekleştirileceğini ifade eden Çetin, kongreye konuşmacı olarak Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Caniklioğlu, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Erdem Özdemir, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Uzmanı Av. Cüneyt Danar, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Kurum İtibarı Danışmanı Salim Kadıbeşegil, Çalışma Genel Müdür Yardımcısı Yazar Lütfi İnciroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Oktay Vural, TAV İnsan Kaynakları Direktörü Yiğit Oğuz Duman, BOYNER Holding İnsan Kaynakları Direktörü İdil Türkmenoğlu, Eğitmen Başak Tecer, Girişimcilik Uzmanı Baybars Altuntaş ve PANA Film Senaristi Cüneyt Aysan’ın katılacağını söyledi.

 

İSTİHDAMIN ARTMASINA KATKI SAĞLIYOR

‘Yürekten Bağlılık’ konusunun önemine değinen PERYÖN Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, kontrol edilemeyen çalışan devrinin, bilgi ve zaman kaybına, pazardaki kâr payına kadar birçok yönden zararlı olabileceğini ifade etti. İyi kontrol edilebilen bir çalışan devrinin ise, firmadaki taze bilgi akışını ve yaratıcılığı tetiklediğini ve verimi arttırdığını belirten Çetin, “İş dünyası, kamu, üniversite üçgeninde bağlayıcı, güçlendirici çalışmalar gerçekleştiren PERYÖN, uygulamaları ile mesleki eğitimin yaygınlaşmasına ve istihdamın arttırılmasına katkı sağlıyor” diye konuştu.

 

İYİLEŞTİRME İLKELİ BİR MİSYON İZLİYORUZ

Dernek olarak birçok konuda eğitimler, organizasyonlar ve toplantılar düzenlediklerini ifade eden Çetin, iyileştirme ilkeli bir misyon izlediklerini belirtti. Kongreye 300’ün üzerinde farklı firmadan 500’e yakın katılımcının kayıt yaptırdığını söyleyen Çetin, “Bu kongre Trakya bölgesinin en büyük kongresi olma özelliğine sahip. Bu kongrede Türkiye’de ve dünyada insan yönetiminin gelişen trendleri konuşulacak. İnsan yönetiminin gündemi ve geleceğinin yanı sıra siyasetten sanata, akademiden sanayiye kadar pek çok farklı konu masaya yatırılacak” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10