Başarıları bilgisayar ile taçlandırıldı

2012-2013 eğitim-öğretim yılında ÖSYS’de ilk 2 bine giren 5 öğrenci ile Dünya İşitme Engelliler Judo-Karate-Taekwondo Şampiyonası’nda bir altın bir de gümüş madalya kazanan Oğuzhan Genç??

Çerkezköy 11.10.2012 20:03:00 0
Başarıları bilgisayar ile taçlandırıldı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da ÖSYS’de başarılı olan 5 öğrenciyi ödüllendirildi. Ödüller dün düzenlenen törenle, öğrencilere ulaştırılmak üzere ailelerine teslim edildi. 

 

HEDİYELERİ VELİLER TESLİM ALDI

Dün saat 13.30’da Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in makamında gerçekleştirilen ödül töreninde 2012-2013 eğitim-öğretim yılında ilk 2 bine giren 5 öğrenciye birer diz üstü bilgisayar hediye edildi. İlk 5’e giren öğrencilerin hepsinin de Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nden çıkması ise dikkatlerden kaçmadı. Veliler, hediyeler için Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ederken, çocuklarının başarısından dolayı da gurur duyduklarını ifade etti.

 

SÖZ İSTEDİ

Çerkezköy’de başarılı olan öğrencilere destek olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ali Ertem, bu tür başarıların devamını dileyerek, “Önceki yıllarda başarı kıstasını ilk bin 500 olarak belirlemiş ve 8 öğrencimize ödül vermiştik. Daha fazla öğrencimize ödül vermek amacıyla başarı kıstasını ilk 2 bine çektik fakat sayı 5’e düştü” dedi ve okul müdürü İsmail Sayar’dan önümüzdeki yıl bu sayının 2 kat artacağına dair söz istedi.  

 

SÜREKLİ OLMASINI DİLİYORUM

Dereceye giren ve ödül almaya hak kazanan 5 öğrencinin de kendi okullarından çıkmasının ayrı bir mutluluk olduğunu söyleyen Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Sayar, “Öğrencilerimiz Berden Özdemir, Taner Eser, Safiye Özge Mutlu, Bora Namal ve Mustafa Ersin’in daha büyük başarılara imza atmalarını temenni ediyorum” dedi. Geçtiğimiz yıllarda ilk 2 bine giren Özge Beyazsu’nun Ankara Hukuk Fakültesi’nde bölüm 1.’si olduğunu öğrendiklerini belirten Sayar, bu haberin kendilerini daha da mutlu ettiğini ifade etti.

 

GÖĞSÜMÜZ KABARDI

Törende ayrıca Çerkezköy’de ikamet eden ve Dünya İşitme Engelliler Judo-Karate-Taekwondo Şampiyonası’nda +84 kiloda mücadele ederek bir altın bir de gümüş madalya kazanan Oğuzhan Genç’e de Başkan Ali Ertem tarafından bir dizüstü bilgisayar hediye edildi. Ertem, işitme engelli sporcunun elde ettiği başarının göğsünü kabarttığını söyleyerek, “Genç kardeşimizin bundan sonraki spor hayatında da aynı başarıları bekliyorum” diye konuştu.

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Ödül Töreni’ne İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan ve AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ da katıldı. Tören sonrası velilerle ve işitme engelli sporcu Oğuzhan Genç ile hatıra fotoğrafı çektiren Ali Ertem, kendi telefonu ile elde ettiği görüntüleri Twitter hesabından takipçileri ile paylaştı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10