Çerkezköyspor’un gençleri tutulmuyor

U-15 Ligi C Grubu’nda haftaya lider durumda giren Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ligin altıncı hafta karşılaşmasında deplasmanda Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı karşısına çıktı. Raki

14.10.2012 09:56:00 0
Çerkezköyspor’un gençleri tutulmuyor

 Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ligin altıncı haftasını deplasman galibiyeti ile tamamladı.

 

14.00’DE BAŞLADI

U-15 Lig’i 6.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı deplasmanda Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Velimeşe Sahası’nda Cumartesi günü saat 14.00’de oynanan karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir mücadele sergiledi. Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı, saha avantajını değerlendirmeye çalışsa da sonuca gitmekte zorlandı. Karşılaşmanın ilk dakikaları golsüz eşitlikle sona erdi.

 

ÇERKEZKÖYSPOR GOL ARADI

İlerleyen dakikalarda oyunda hakimiyeti eline alan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı ise savunmada hata yapmazken, ileri de çoğalamadı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımda  bir gol bularak ikinci devre için avantajlı duruma geçmek istedi. Ancak her iki takımında ilk devrenin kalan dakikalarında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kaldı.

 

İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTIK

Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımının gol için geldiği dakikalarda ev sahibi ekip Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı geliştirdiği kontra atakta bir gol bularak karşılaşmada öne geçti. Karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında kalesinde bir gol gören Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı golün şokunu üzerinden çabuk atarak rakip kalede beraberlik golü aradı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekip Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı'nın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

TEMSİLCİMİZ SKORU EŞİTLEDİ

Karşılaşmanın ikinci devresinin ilk dakikalarına Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı kalesine yüklenen Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı beraberlik için bastırdı. Savunmada hata yapmayan ev sahibi ekip Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı savunmasını az adamla yakaladığı pozisyonlarda ikinci golü bulamadı. Rakip kaleyi abluka altına alan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ikinci devrenin ortalarına doğru golcü oyuncusu Kubilay ile beraberliği yakaladı. Sağ kanattan Umutcan ile gelişen atakta yapılan ortayı iyi değerlendiren Kubilay şık bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı.

 

ÇERKEZKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ

Gelen golle birlikte maçta heyecanda artı. Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı evinde oynamanın avantajını kullanmaya çalıştı. Ancak başarılı olamadı. Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ise kalan dakikalarda kontra ataklarla gole ulaşmaya çalıştı. Karşılaşmanın son dakikalarında ataklarını sıklaştıran Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı Umut’un rakibi tarafından düşürüldüğü pozisyonda penaltı kazandı. Topun başına geçen Mehmet şık bir vuruşla topu ağlara göndererek Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımını 2-1 öne geçirdi.

 

GALİBİYET İLE AYRILDIK

İlerleyen dakikalarda Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı beraberlik için yüklense de sonuca gidemedi. Oyun kontrolünü eline alamayan Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı kontra ataklarla gol arasa da istediğini elde edemedi. Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ise kalan dakikalarda Cengiz ve Kubilay ile geliştirdiği önemli pozisyonlardan yararlanamadı. Karşılaşmanın son bölümlerinde gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşma Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı’nın tek gollü üstünlüğü ile sona erdi.

 

OYUNCULARINI TEBRİK ETTİ

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı Teknik Direktörü Vedat Çolak galibiyetten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Karşılaşmanın ilk devresinin ilerleyen dakikalarında atak bir futbol oynamamıza rağmen yediğimiz kontra atakla mağlup duruma düştük. İlk devrede ki mücadeleci oyunumuzu ikinci devrede de sürdürdük. İlk olarak beraberliği, ardından ise galibiyet golünü bularak rahatladık. Müthiş özveri ile oynayan futbolcularımı kutluyorum. Kalan karşılaşmalarımızın hepsini kazanarak şampiyon olmak istiyoruz” diye konuştu.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10