Türkçe ve Matematik kursları başladı

Türk Metal Sendikası’nın üyelerinin çocuklarına yönelik Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile düzenlediği “Türkçe ve Matematik Kursu” düzenlenen bir törenle başladı. Sendika Binası’ndak

Çerkezköy 14.10.2012 09:57:00 0
Türkçe ve Matematik kursları başladı

 Çerkezköy Haber - Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’nin 2004 yılından bu yana üyelerin çocuklarına yönelik düzenlediği kursları bu yıl da sürüyor.

 

KOÇAK VELİLERİ BİLGİLENDİRDİ

Türk Metal Sendikası Toplantı Salonu’nda önceki gün saat 09.30’da kurs görecek öğrenci ve velilere “Türkçe ve Matematik Kursu” hakkında bilgi verildi. Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Yalçın Memiş, Kurs öğretmenleri ve Sendika Şube Sekreteri Melek Tarak ile birlikte öğrenci ve velilerin katıldığı törende konuşan Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak “Biz Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi olarak 2004 yılında İngilizce kursuna başladık. Bu eğitimlerimizi de 2004 yılından itibaren sürdürüyoruz. Bu yıl ilk defa Türkçe ve Matematik kursunu vereceğiz” diye konuştu.

 

“SENDİKA OLARAK EĞİTİMİ ÖNEMSİYORUZ”

Türkçe ve Matematik kursunu Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa sürdüreceklerini ifade eden Koçak “Katkılarından dolayı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yetkililerine, öğretmenlerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Eğitim Türk Metal Sendikası için çok önemlidir. Gerçekten sendika olarak eğitimi önemsiyoruz ve her platformda bunu içtenlikle söylüyoruz. Bizler sizlere şevk ile hizmet veriyoruz ve bu eğitimlerin de yılsonuna kadar sürmesini hedefliyoruz. Velilerimiz hafta sonları kurslarımıza gelerek çocuklarını kontrol etsinler. Velilerimizin bugünkü kalabalıktan dolayı eğitime ne kadar önem verdiğini görüyorum. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. “TÜRKÇE VE MATEMATİĞİ

İLAVE ETTİK”

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün her yıl Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi ile eğitim yönünden protokol imzaladığını belirten Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Yalçın Memiş “2004 yılından beri Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi ile eğitim programları düzenliyoruz. Bu zamana kadar kurslarımızı İngilizce bazında sürdürdük. Bu yıl bir değişikliğe giderek Türkçe ve Matematik kursunu ilave ettik. Bu kursların öğrencilere faydalı olacağını düşünüyoruz. Bizler bu kurslara her zaman ciddiyet ile yaklaşıyoruz. Bu kurslarımızı sadece açmıyoruz, okullara destek olsun diye de açıyoruz. Bu öğrencilerimi takip etmek de artık velilerimize kalıyor” dedi.

 

150 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRECEK

Türk Metal Sendikası’nın üye çocuklarına yönelik düzenlediği Türkçe ve Matematik kursunda 150 öğrenci eğitim görecek. 4 ve 5. sınıf öğrencilerine yönelik olan kurslar, sınıflar eşliğinde Cumartesi-Pazar günü saat 09.00–13.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

 

Haber / Faik Onur KAYAAsım YAVUZ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10