Ertem Hac yolculuğuna çıktı

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem hac yolculuğu öncesi dün saat 17.00 sıralarında Meclis Toplantı Salonu’nda belediye personeli ile vedalaştı.

Çerkezköy 16.10.2012 19:29:00 0
Ertem Hac yolculuğuna çıktı

 HAC VAZİFEMİZİ YERİNE GETİRECEĞİZ

Belediye personeli ile Meclis Toplantı Salonu’nda bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Hepinizin bildiği üzere 17 Ekim’de Hac vazifemizi yerine getirmek amacıyla kutsal topraklara doğru yola çıkacağız. Bugün burada veda konuşması niteliğinde usulden bir şeyler söylemem gerekiyor. Dinimiz de Hac ibadetini yerine getirecek insanların, yakınları ile görüşüp helallik istemesini uygun görüyor” diye konuştu.

 

KIZMAM, MEMNUNİYET DUYARIM

Laf olsun diye helallik istemediğini ifade eden Ali Ertem, “Kendisine herhangi bir konuda haksızlık ettiğimi düşünen personelimin cesaret göstererek bunu bana söylemesini isterim. Bundan dolayı da kimseye kızmam aksine memnuniyet duyarım” dedi.

 

SİZLERE DE NASİP OLSUN

Hac ibadeti için bugün saat 10.30’da yola çıkacak olan Belediye Başkanı Ali Ertem, “Kutsal topraklarda 16 gün kalacağız. Allah izin verirse kurbanımızı da orada keseceğiz. Bugün bana nasip olan bu duyguyu hepinize yaşatmasını Allah’tan diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

HEPİNİZE GÜVENİYORUM

Kutsal topraklarda tüm Çerkezköy ve Müslüman alemi için dua edeceğini belirten Ali Ertem, “Yokluğumda 16 gün boyunca belediye sizlere emanet. Hepinize güveniyorum. Çerkezköy ve Belediyemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır” dedi ve personelinden helallik istedi. Tüm belediye personelinin hep bir ağızdan hakkını helal etmesi üzerine duygulanan Başkan Ertem, “Varsa benim hakkım da sizlere helal olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

 

KOLTUK AVCI VE AZCAN’A EMANET

Ali Ertem’in Hac ibadeti süresince Çerkezköy Belediye Başkanlığı’na Demokrat Partili Meclis Üyeleri Ahmet Avcı ve Ahmet Azcan vekâlet edecek.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10