Küçük İbo’dan Korkmaz’a geçmiş olsun ziyareti

Barutlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Barut ile birlikte Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz’ı ziyaret eden ses sanatçısı Küçük İbo, kısa bir süre önce cezaevinde çıkan Kork

Çerkezköy 17.10.2012 19:21:00 0
Küçük İbo’dan Korkmaz’a geçmiş olsun ziyareti

 Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz’ın yakın arkadaşı olan sanatçı Küçük İbo, Barutlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Barut ile birlikte Ahmet Korkmaz’ı ziyaret etti.

 

ÇOK ÜZÜLDÜM

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz’ın geçirdiği kazayı duyunca çok üzüldüğünü ifade eden Küçük İbo “Uzun yıllardır arkadaşım olan Ahmet Korkmaz’ın geçtiğimiz aylarda geçirdiği kazayı duyunca çok üzüldüm. Kazada hayatını kaybeden 27 yaşındaki Yasemin Keskin’e de baş sağlığı diliyorum, yakınlarına da Allah sabırlar versin. Yaklaşık 40 gün boyunca cezaevinde tutuklu bulunduktan sonra tahliye olan Ahmet Korkmaz kardeşimize de geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak istedik” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “Bu yaşanan talihsiz olay benim başıma geldiği gibi her an herkesin başına gelebilecek bir olaydır. Gerçekten Allah kimseyi düşürmesin. Ziyaretten dolayı çocukluk arkadaşım ses sanatçısı Küçük İbo’ya ve Barutlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Barut’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÇERKEZKÖYSPOR KONUŞULDU

Ziyarette Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden Çerkezköyspor’un son durumu da görüşüldü. Sanatçı Küçük İbo Çerkezköyspor’un yapacağı her türlü etkinliğe destek olacağı ve Çerkezköyspor’un her zaman yanında olacağı sözünü verdi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10