Ertem kutsal topraklara uğurlandı

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve eşi Nuran Ertem, hac farizasını yerine getirmek üzere dün saat 10.30’da sevenleri tarafından mukaddes yolculuğa uğurlandı

Çerkezköy 17.10.2012 19:29:00 0
Ertem kutsal topraklara uğurlandı

 SEVENLERİ TARAFINDAN UĞURLANDI

Atatürk Hava Limanı’ndan 14.45’te uçakla hac yolculuğu başlayacak olan Ali Ertem ve eşi için Çerkezköy Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen uğurlama törenine Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindır, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Gökhan İnce ve Habip Bilgin, Çerkezköy Müftüsü Bayram Şahin, MHP Tekirdağ Eski Milletvekili Kemalettin Nalcı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Sait Yazıcı, Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri M.Salih Yılmaz ve Rahmi Yılmaz, AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan, 2009 yerel seçimlerinde AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan Akın Yılmaz, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

 

MÜFTÜ DUA ETTİ

Müftü Bayram Şahin’in yaptığı dualardan sonra kendisini uğurlamaya gelenlerle vedalaşan Ali Ertem ve eşi Nuran Ertem’in yaklaşık on gün sürmesi beklenen hac yolculuğu başladı. Ertem ve eşi Nuran Ertem, vedalaşırken zaman zaman duygulu anlar da yaşadılar.

 

BAŞKANLIK AZCAN VE AVCI’YA EMANET

Ali Ertem’ in hac yolculuğu süresince Belediye Başkanlığı görevine Demokrat Partili Meclis Üyeleri Ahmet Avcı ve Ahmet Azcan vekalet edecek.

 

Haber / Asım YAVUZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10