Genç İşadamları’ndan üyelerine eğitim

Çerkezköy İş Adamları ve Yöneticileri Derneği, üyelerinin kişisel ve kurumsal gelişimleri vizyonu çerçevesinde kendi bünyesinde “Eğitim Birimi” kurdu. Bu birim ile öncelikli olarak üyelere, sonrasÄ

Çerkezköy 19.10.2012 22:04:00 0
Genç İşadamları’ndan üyelerine eğitim

İLK EĞİTİM BUGÜN

ÇEGİAD Eğitim Birimi tarafından ilk eğitim bugün düzenlenecek. Bugün saat 15.00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan eğitimde değişen İş Sağlığı ve Güvenliği kanunun işverene, iş görene getirdiği değişiklikler ve yenilikler hakkında bilgilendirme yapılacak.
 

GELİŞİM İÇİN EĞİTİM ŞART

Eğitimin ÇEGİAD Danışman partner firması olan Tome Bilgi Holdingi’nin iştirak markası olan Tome Eğitim uzmanları tarafından verileceğini ifade eden ÇEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Asbaş, üyelerin gelişimini hızlandırmak için eğitim birimini kurduklarını belirtti. Eğitimin gelişim içerisinde önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Asbaş “Umarım biz bu çabalarımızla üyelerimizin gelişimini bir nebze de olsun hızlandırmış oluruz. İlk eğitimimizi İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda yapacağız. Eğitimimize herkesi bekliyoruz” dedi. 
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10