Dış ticaret masaya yatırıldı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ve Ekonomi Bakanlığı’nın birlikte düzenlediği ‘Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri’ önceki gün Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşt

Tekirdağ 22.10.2012 10:26:00 0
Dış ticaret masaya yatırıldı

 BAKANLIK İLE ORTAKLAŞA DÜZENLENDİ

Seminere Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Meclis Başkanı Mustafa Özden, Sayman Üye Taner Karaoğlu ve Genel Sekreter İrfan Ekici de katıldı. Ekonomi Bakanlığı uzmanlarının konuşmacı olarak katıldığı seminerde, İhracat Mevzuatı / Dahilde ve Hariçte İşleme Rejimleri, İş Dünyası İçin Ticari Bilgiye Erişim, İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, Çevre Maliyetlerinin Desteklenmesi, Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi, Ukrayna Pazarına İhraç İmkanları, Pazara Giriş Engelleri ve Çözüm Yolları başlıklı sunumlar yapıldı.

 

BAŞARI ÖYKÜSÜNÜ ANLATTI

Bölgenin başarılı iş adamı bölümünde konuşan Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Mustafa Özden, Özdenler Un, Yağ Taşımacılık Ltd. Şti.’nin kuruluşundan bugüne kadar olan süreci ve başarı hikâyesini anlattı. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Dış Ticaret Seminerinin, ihracat ile uğraşan ya da uğraşmak isteyen Tekirdağlı iş adamlarına yararlı bilgiler sağladığını belirterek “Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak böyle organizasyonları sık sık düzenleyeceğiz” dedi.

 

Haber / Türker ÖZKAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10