İmar kirliliğini ancak MHP düzeltir

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, partiye yeni katılımlar dolayısıyla dün saat 13.00’da parti binasında basın açıklaması yaptı.

Çerkezköy 22.10.2012 10:26:00 0
İmar kirliliğini ancak MHP düzeltir

 TEHLİKENİN HABERCİSİDİR

Genç arkadaşların yerel seçimler öncesi taşın altına ellerini koymak için MHP’ye katıldıklarını belirten Ordu “Ülkenin durumu ortada. Eğer bir ülkede 3 ayda 60-70 şehit veriliyorsa, bu durum o ülke ve o millet için tehlikenin habercisidir. Arkadaşlarımız da bu gidişe dur demek için bizlerle beraberler. Bizim olmadığımız yerlerde MHP’yi temsil edecekler ve çalışacaklar” dedi.

 

BİZ MÜSLÜMANLIĞI VE TÜRKLÜĞÜ SAVUNUYORUZ

Sen-ben olarak değil, siyasi partileri bir tarafa bırakarak vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için çalışan bir hareketin yanında yer almaları gerektiğini ifade eden Ordu “Birileri Müslümanız diyor Türklüğü kabul etmiyor, birileri Türküz diyor Müslümanlığı kabul etmiyor. Biz MHP olarak hem Müslümanlığı hem de Türklüğü savunan ve temsil eden bir partiyiz. Türk milletinin de temsilcisiyiz” diye konuştu.

 

YOLSUZLUK, KİRLİLİK ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR

Son dönemde sıkça konuşulan Ambardere’deki villa ile ilgili de konuşan Ordu “Ambardere’deki imar kirliliği, imar yolsuzluğu, imar rantçılığı almış başını gidiyor. Bu da toplumumuzun hayatına mal oluyor. Son dönemlerde bölgede vefat eden arkadaşların yüzde 50’si akciğer ya da karaciğer kanserinden hayatını kaybediyor veya hastanelere gidiyor. Birileri küçük beyinleri ile bana cevap vereceğine, kuş beyinleri bu kadar biliyorsa, hastanelerden raporları alıp hastaların rahatsızlıklarını görebilirler” dedi.

 

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’NE TALİBİZ

Bunları önlemek için yerel seçimlerde tüyü bitmemiş yetimin hakkını peşkeş çekmeyecek, eşit ve adaletli olacak, hizmet edecek bir yönetimle Çerkezköy Belediyesi’ne talip olduklarını ifade eden MHP İlçe Başkanı Ordu “Toplumumuza çağrıda bulunuyoruz. MHP’nin ilkeli, dürüst, halka hizmet edecek yönetimi partinin önseçimi ile belirlenecek. Partimizden aday adayı olmak isteyen, meclis üyesi aday adayı olmak isteyen, yönetimi seçmek isteyen Çerkezköy halkı oy kullanacak. Benim de bu ilkeli ve dürüst hizmette tuğlam olsun diyenlerin üye olmalarını ve önseçimde adayı belirlemek için oy kullanacak olanları 30 Mayıs 2013 tarihine kadar partimize üye olmaya davet ediyorum” ifadesini kullandı.

 

HERKESİN ÜYELİĞİ YAPILACAK

Dar çerçevede hareket edenlerin yanlışlar yapabileceğini vurgulayan Ordu “Yanlışlarımızın olmaması için, toplu olarak rant peşinde koşmayan kişileri partimize davet ediyorum. Yasal engel yoksa, üyelik için başvuran herkesin üyeliği yapılacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

İMAR KİRLİĞİNİ DÜZELTEBİLECEK TEK PARTİ MHP’DİR

2 dönemdir Çerkezköy Belediyesi’ni yöneten anlayışın yapmış olduğu imar hatalarını, toplumu çaresiz durumda bırakan imar yanlışlarını düzeltebilecek tek yönetimin MHP yönetimi olduğunu öne süren İlçe Başkanı Mustafa Ordu “Kimse ‘benim imarımda şu var, bu var, bu yönetim değişirse gelecek yönetim benim binamı yıkar’ düşüncesinde olmasın. MHP emsale göre tüm iskan ve imarları verecektir. Bizim dışımızda kimse bu imar harabesini düzeltemez. Nasıl yanlış yapıldıysa bu yanlışların bir de doğrusu var. İşte bu doğruyu MHP yapacaktır. İmar kirliliğini ancak MHP yönetimi düzeltir” diye konuştu.

 

BİZDEN ÖNCE BUNU GÖRMEDİ Mİ?

Ambardere’deki villa ile ilgili Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in “Yüzde 1.5 fazlalık var” dediğini anımsatan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, “Binayı yaptıran yüzde 8 diyor. Bizler de yüzde 10 diyoruz. Biz sesimizi çıkarmadan belediye başkanı bunu görmedi mi? Mal sahibi de ‘Belediye Başkanı Ali Ertem o binayı çok iyi biliyor’ diyor. Nereden biliyor, onun da açıklamasını yapsın. Bizim alnımız açık, Çerkezköy’e ve ülkemize hizmet için varız” dedi.

 

YÜZDE 90 KAPANMASIN, YÜZDE 10 KAPANSIN

CHP hafta sonu tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de kapanma tehlikesi ile karşı karşıya olan Veliköy, Kızılpınar ve Karaağaç’ta yaptığı referanduma da değinen Ordu CHP'nin referandumu, bir aile reisini çocuklarına “Annenizi bırakayımmı? '' diye sormasına benziyor. “CHP vatandaşların gözünü boyayarak oy alacağına asıl sorunlarla uğraşsın. O referandumdan yüzde 90 ‘beldeler kapanmasın’, yüzde 10 da ‘beldeler kapansın’ sonucu çıkacak. O yüzde 10’da hırsızı kucağımda görerek hala beni suçlayan küçük beyinliler, beyinleri gelişmemiş zavallı insanlardır” dedi. 

 

15 YENİ ÜYEYE ROZET TAKILDI

Açıklamasının ardından partiye yeni katılan 15 kişiye rozetlerini takan Mustafa Ordu, yeni üyelere Türk bayrağı da hediye etti. Ordu, yaklaşan çifte bayram öncesi tüm Çerkezköy halkının Kurban Bayramını ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10