Seyithan Ağa oğlunu evlendirdi

Kızılpınar Güreşler Ağası Seyithan Caferoğlu’nun oğlu Fatih Caferoğlu ile Delal-İsmet İçem çiftinin kızı Sevda İçem, görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Çerkezköy 22.10.2012 18:53:00 0
Seyithan Ağa oğlunu evlendirdi

 GENÇ ÇİFTİN MUTLU GÜNÜ

Genç çiftin önceki akşam Lemar Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün törenlerine Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay, Kızılpınar Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, Has Parti İlçe Eski Başkanı Ercan Erdoğan, Kırkpınar Başcazgırı Şükrü Kayabaş, AK Partililer, Kızılpınar Belediyesi çalışanları, güreş ağaları ile çok sayıda davetlinin yanı sıra Caferoğlu ve İçem ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

 

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDULAR

Düğün törenine katılan davetlileri eşi Aynur Caferoğlu ve dünürleri Delal-İsmet İçem çifti ile birlikte kapıda karşılayan Ağa Seyithan Caferoğlu, düğün boyunca konuklarıyla yakından ilgilenmeyi de ihmal etmedi. Takı töreninin ardından ilk danslarını yapan ve mutlulukları yüzlerine yansıyan yeni çiftin mutluluğuna aileleri ve davetliler de ortak oldu. Çiçeği burnunda çift ve davetliler çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10