Bayram için ek tedbirler alınıyor

Çerkezköy Kaymakamlığı’nın ilçe sakinlerinin huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesi için gerekli önlemleri aldı. Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre bayram süresince kamu hizmetleri aksamayacak v

Çerkezköy 24.10.2012 02:43:00 0
Bayram için ek tedbirler alınıyor

 YOĞUN DENETİM

Çerkezköylülerin Kurban bayramını, huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla bayram süresince üst düzey güvenlik önlemleri alınacak. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı, umuma açık yerlerin kontrolü ile ilgili yol aramalarını ve kimlik denetimlerini artıracak. PTT ve Kargo şirketleri aracılığıyla gelen ve gönderilen kolilerden şüpheli bulunanlar, kontrolden geçirilecek. Hırsızlık olaylarının önüne geçebilmek için cadde ve sokaklarda devriye görevi yapan ekip sayısı artırılacak. Çerkezköy Otogarı ve tren garında yolcu hareketliliği göz önüne alınarak gerekli tedbirler alınacak.

 

AMBULANSLAR HAZIR

İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimliği, koruyucu hekimlik hizmetlerini artırarak yürütecek. Bayram süresince sağlık hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi için önceden nöbet cetvelleri düzenlenerek personele tebliğ edilecek. Yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı hastaneler ve 112 Acil'e bağlı ambulanslar ve şoförleri göreve hazır bekleyecek.

 

FİYAT DENETİMLERİNE AĞIRLIK VERİLECEK

Çerkezköy Belediyesi ve belde belediye başkanlıklarına bağlı itfaiye teşkilatları 24 saat teyakkuz halinde olacak. Su ve kanalizasyon hizmetlerinin aksamaması için bakım ve onarımları önceden tamamlanacak. Meydana gelebilecek arızalara acilen müdahale edecek nöbetçi ekipleri 24 saat esasına göre planlanacak. Karaborsa ve fahiş fiyatla satışların önüne geçilebilmesi için fiyat denetim ve kontrollerine ağırlık verilecek.

 

TÜM TEDBİRLER ALINACAK

TREDAŞ İşletme Müdürlüğü, elektrik dağıtım sisteminde meydana gelebilecek arızalar ve elektrik kesintilerine karşı gerekli tedbirleri alarak hazır ekip bulunduracak. Çerkezköy PTT Müdürlüğü de posta dağıtımı, telefon ve telgraf haberleşmesinin aksamaması için gerekli tüm tedbirleri alacak.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10