Büyüklerin elini öptü, küçüklere harçlık dağıttı

Kurban Bayramı’nın ilk günü Kapaklı Belediyesi’nde bayramlaşma programı düzenlendi. Başkanlık makamında gerçekleşen program saat 12.00’da başladı.

Çerkezköy 28.10.2012 22:23:00 0
Büyüklerin elini öptü, küçüklere harçlık dağıttı
BAYRAM HARÇLIĞI DAĞITTI
Bayramlaşma programına, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Serat, Adem Sekmen ve Aziz Özkan, Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı gelen misafirlerle tek tek bayramlaşırken, kendisi ile bayramlaşmaya gelen çocuklara da bayram harçlığı dağıttı.
 

BAYRAMLAR KAYNAŞMA İÇİN ÖNEMLİDİR

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Başkan İrfan Mandalı Kurban Bayramının insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni etti. Bayramların insanları bir birine yaklaştıran, aradaki dalgınlıkları, kırgınlıkları ortadan kaldıran çok önemli günlerden olduğunu ifade eden Mandalı “Vatandaşlarımız arasında sevgi ve hoşgörünün egemen kılınması, küskünlüklerin unutulması, yoksullara, hasta ve özürlülere, evsiz ve barksızlara yardımcı olunması, bayramların bizlere sağladığı en güzel hasletlerdir. Bayramlar ayrıca devlet millet kaynaşmasının sağlanacağı güzel bir fırsattır. Daima halkın içerisinde, milletimizin sorunlarına ve hassasiyetlerine, insanımızın beklenti ve önceliklerine duyarlı bir idarecilik anlayışı ile tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personellerimizin halkımızla kucaklaşacağı müstesna günlerdendir” dedi.
 

HASTALARI VE POLİSLERİ DE ZİYARET ETTİLER

Başkan İrfan Mandalı belediyedeki bayramlaşma programının ardından beraberindeki heyetle birlikte Çerkezköy Devlet Hastanesi Kapaklı Binası’nda nöbetçi doktor, hemşire ve hastaları ziyaret ederek onların bayramını kutladı. Hastanenin ardından Türk Böbrek Vakfı Kapaklı Diyaliz Merkezi’nde bulunan hastaları ziyaret eden Mandalı, Kapaklı Polis Merkezi’ni de ziyaret ederek polis memurlarının bayramını kutladı.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10