Yağmur felakete dönüştü

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda bayramın ikinci günü saat 13.30’da bayramlaşma programı düzenlendi.

Çerkezköy 28.10.2012 22:24:00 0
Yağmur felakete dönüştü

HAFTA İÇİNDE AÇIKLAYACAĞIM

Bayramlaşma programında konuşan MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, yağan yağmur sonrasında oluşan maddi hasarlardan dolayı suçlu olanların daha sonra kendileri tarafından açıklanacağını belirterek “Bir hafta önce yağan yağmur esnasında oluşan su taşkınlarının afet mi olduğunu yoksa belediyenin hatalarından mı kaynaklandığını ya da buna rantla geçinenlerin mi sebep olduğunu bayramdan sonra açıklayacağım. Çerkezköy bu yağmurla bu hale gelmemeliydi. Hafta içerisinde kim sorumlu, kimler ceza çekmeli onu hep birlikte konuşacağız” dedi.
 

BİRİLERİ ORTALIĞI KARIŞTIRIYOR

Kızılpınar’ın da ilçe olduğu haberlerini eleştiren Ordu “Bu, TBMM’nin vereceği bir karardır. Milletin kafasını bulandırmanın manası yok. Birileri ortalığı karıştırıyor. Kızılpınar’ın da ilçe olacağı söylentileri var. Bu çocuk oyuncağı değil, bu TBMM’nin vereceği bir karardır. Ankara 6 saatlik mesafede, meclise gidelim. Bölgemizde neresi ilçe olur, neresi olmaz, tepkimizi orda ortaya koyalım. İlçe oldu, olmadı, yok referandum bilmem ne. Bu gibi dedikodularla milleti tahrik etmeye gerek yok. İnsanımızın geçim sıkıntısı çekmekte olduğu göz ardı edilerek bu gibi şeylerle zaman öldürülmektedir” diye konuştu.
 

Bayramlaşma törenine Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, İlçe Başkanı Mustafa Ordu, MHP’li Karaağaç Meclis Üyesi Ercan Çelik, Kapaklı Belde Başkanı Hayri Varol, Karaağaç Belde Başkanı Ercivan Çelik, Karlıköy Muhtarı Sadi Er, Demokrat Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Reşat Bahar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve partililer katıldı.

 

Haber / Asim YAVUZ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10